SNEKI DIGLA FRKU OKO BAKŠIŠA: Otkrila kada će otići pod nož, pa priznala da uživa sa misterioznim partnerom: "Stariji je, ali izgleda mlađe!"

Autor:

Zabava

30.11.2022

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snežana Babić Sneki progovorila o bakšišu, ali i o privatnom životu

Snežana Babić Sneki pojavila se u punom sjaju na snimanju novogodišnjeg programa Dragane Mirković, gde je pričala o tome kako funkcioniše podela novca između muzičara i pevača, kao i šta je istina o bakšišima i kolegama koje "zakidaju".

Naime, pevačica je bez problema govorila o temi koja zanima sve, pa priznala da je sve stvar dogovora: 

- Oko tog bakšiša se digla neka fama (smeh) Da vam ja sad ne objašnjavam, ali morate znati da sve zavisi od dogovora samih pevača i muzičara. To se sve stavlja u zajedničku kasu. Pevači imaju pravo da odluče da li će ući u podelu bakšiša ili ne. Ukoliko ne uđete u podelu, taj bakšiš se deli na ravne časti između muzičara - rekla je pevačica sa Republiku. 

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Snežana Babić Sneki

Ipak, kako je Sneki istakla da postoje muzičari koji ne dele bakšiš, nas je zanimalo na koji način dolazi do raspodele.

- Sve to ima svoju cenu. Sve sve što zaradite morate dati nekim muzičarima koji stoje iza vas, a postoje muzičari koji nisu spremni na to. Eto, u kratkim crtama. Ja znam da je to sve vamo interesantno, zato sam se i potrudila da vam uprostim - rekla je ona za naš portal.

Republika

Foto: ST/N.MUTIĆ

Snežana Babić Sneki na novogodišnjem programu Dragane Mirković

Podsetimo, pevači o iznosima koje dobijaju na privatnim veseljima nikada nisu hteli javno da govore, ali su se često pojavljivali snimci na kojima se vidi kako gosti kite pevače velikim svotama novca. U poslednje vreme došlo je do tihog rata između pevača i muzičara koji sviraju na veseljima oko toga ko više zarađuje i kako se novac deli između njih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading