ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SVIM SRCEM U SVOG DRAGOG: Pruža mu podršku sa tribina, a OVAJ DETALJ na njenoj majici su primetili svi! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku je Svetsko prvenstvo u fudbalu, na kom učestvuje i Nemanja Gudelj, a Anastasija Ražnatović pristigla je da bodri svog dečka i našu zemlju.

ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SVIM SRCEM U SVOG DRAGOG: Pruža mu podršku sa tribina, a OVAJ DETALJ na njenoj majici su primetili svi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Anastasija i Gudelj

Pevačica Anastasija Ražnatović već nekolikodana boravi u Katar kako bi sa tribina bodrila reprezentaciju Srbije, ali i svog dečka, fudbalera Nemanju Gudelja. 

PRATITE IZ MINUTA U MINUT UTAKMICU SRBIJE I BRAZILA!

Naime, fudbaleri Srbije danas igraju protiv selekcije Kamerun na Svetskom prvenstvu, a ćerka Svetlane Cece Ražnatović pojavila se na stadionu i mnogi su na njoj primetili jedan detalj, koji nije mogao da prođe neopaženo. 

 

Ražnatovićeva je na sebi imala dres srpske reprezentacije sa brojem osam, koji upravo njen dečko nosi na terenu, braneći boje naše zastave.

Nema sumnje da pevačica veruje u svog partnera, ali i njegove kolege, te iščekuje pobedu orlova nad Brazilom, a kako se i po fotografijama može primetiti, uzbuđenje i borbeni duh ne može da sakrije.

U nastavku teksta pogledajte kako Anastasija bodri svog dragog: 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Anastasija Ražnatović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading