ZAMISLITE VAPAJ TIH PAROVA! Seka Aleksić BESNA, BRUTALNO odbrusila na NEGATIVNU izjavu o VANTELESNOJ OPLODNJI! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.11.2022

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Alekić besna kao ris.

ZAMISLITE VAPAJ TIH PAROVA! Seka Aleksić BESNA, BRUTALNO odbrusila na NEGATIVNU izjavu o VANTELESNOJ OPLODNJI! (FOTO)

Foto: STS Images

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić nikada nije krila da je vodila dugogodišnju bitku za potomstvo, te da se podrvgla i vantelesnoj oplodnji i zahvaljujući njoj na svet donela dva sina Jakova i Jovana.

Kako je aktivna na društvenoj mreži Tviter, ona je odreagovala na stav Dveri koji u negativnom kontekstu piše o vantelesnoj oplodnji i tvrdi da ''vanteselsna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja''.

- Uvrediste sve ljude koji se na ovaj način bore za potomstvo, sram vas bilo! Ko ste vi da odlučujete i donosite mišljenja? Bog je taj koji će potomstvo da da bilo prirodnim putem, VTO ili donacijom jajnih ćelija i usreći hiljade porodica. Znate li koliko se parova bori na obaj način? - odbrusila je Seka na Tviteru i dodala:

- Ovo je sramotno. Zamislite vapaj parova koji bi da imaju potomstvo i koji bi zadnju kap krvi dali za to. Zamislite njih kada pročitaju ovako nešto. Umesto da smo im podrška, pa šta Bog da! - poručila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading