SMANJIO MI SE MOZAK NAKON POROĐAJA! Marina Tadić ne odustaje od svojih tvrdnji: Postoje DOKAZI!

Autor:

Zabava

27.11.2022

22:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Marina Tadić ponovo tvrdi da se nakon porođaja ženama smanjuje mozak.

SMANJIO MI SE MOZAK NAKON POROĐAJA! Marina Tadić ne odustaje od svojih tvrdnji: Postoje DOKAZI!

Foto: ATA Images

Marina Tadić

Pevačica Marina Tadić je nedavno bila gost u emisiji "Grand specijal" i tom prilikom ponovila svoju tvrdnju da se ženama mozak smanjuje nakon porođaja.

- Sećaš se Marina da smo došli do toga da se ženama smanji mozak kada su u drugom stanju, je l' to i dalje tvrdiš - upitala je voditeljka Vesna Milanović.

Foto: ATA Images

Marina Tadić o smanjivanju mozga nakon porođaja

- Tvrdim sto posto, pa postoje naučna istraživanja o tome, slobodno pročitajte. Ja sam to našla i poslala sam ti dokaz Siniša. Mene su posle toga zvali prijatelji i muž od moje drugarice mi je rekao da je njegova žena obuvala dve različite patike nakon porođaja - rekla je Marina, a voditeljka je dodala:

- Mislili smo da u ovoj emisiji ugostimo jednog ginekologa i pslihologa, pa da pričamo na ovu temu, ali si nam ti sama dovoljna - dodala je Vesna, a onda se nadovezala Ilda Šaulić:

Foto: ATA Images

Ilda Šaulić

- Kod mene se nije smanjio mozak, pa sam zato ostala zgranuta. Marina je jako bila uporna u tome, pa nam je svima poslala ta naučna istraživanja da vidimo da je bila u pravu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
branex

27.11.2022 23:49

Možda je medicinski moguće , ali matematičko logični nije ! Ne može se smanjiti ono čega NEMA !