NIJE BILO LAKO! Teška životna priča Tine Ivanović, pevačica progovorila o mučnom detinjstvu, pa se RASPLAKALA: Otac se borio da nas ODHRANI!

Autor:

Zabava

27.11.2022

20:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tina Ivanović imala je teško detinjstvo.

NIJE BILO LAKO! Teška životna priča Tine Ivanović, pevačica progovorila o mučnom detinjstvu, pa se RASPLAKALA: Otac se borio da nas ODHRANI!

Foto: printscreen/Kurir TV

Pevačica Tina Ivanović dugo i uspešno gradi karijeru na javnoj sceni, a iako je uvek nasmejana i raspoložena, retko ko zna da je u detinjstvu živela teško, te da se sa teskobom seća tog perioda.

- Ne valja ni sve otkrivati. Detinjstvo nije bilo lako, moram reći da sam se rodila u Kosovskoj Kamenici, pa smo se 1974. godine doselili u selo kod Velike Plane, moja sestra, mama i tata. Tu kreće novi život, kuća i sredina, sve novo. Tata je bio građevinski radnik, a majka sestra i ja smo ostajale kući same. Otac se borio da zaradi novac i koliko toliko da nas odhrani. Kad smo kretali u školu, morali su da se uzimaju krediti da bi se kupovale knjige, garderoba i sve što je potrebno - započela je Tina svoju priču za Kurir kroz suze, pa dodala:

Republika

Foto: printscreen/Kurir TV

Tina Ivanović u suzama

- Izvinite što imam knedlu u grlu, ali ne mogu reći da sam živela nesrećno, imali smo dovoljno da pojedemo i popijemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading