SCENA KOJA TOPI NAJTVRĐA SRCA! Ćerka Marka Jarića i Adriane Lime navijala sa dve zastave: Bodrila Srbiju, ali i Brazil! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Marka Jarića i Adriane Lime pokazala kako se bez problema bodre zemlje oba roditelja

SCENA KOJA TOPI NAJTVRĐA SRCA! Ćerka Marka Jarića i Adriane Lime navijala sa dve zastave: Bodrila Srbiju, ali i Brazil! (FOTO)

Foto: Printskrin: Yotuube, Instagram/Marko Jaric

U prvi mah reklo bi se da su ćerke srpskog košarkaša Marka Jarića i brazilskog super-modela Adriane Lime bile u problemu za koga da navijaju u fudbalskom duelu između Srbije i Brazila, koji se održao sinoć u Kataru, a čini si da su to one rešile po kratkom postupku. 

Proslavljeni košarkaš voli da provodi vreme sa ćerkama, sa kojim redovno objavljuje fotografije na društvenim mrežama, te je ovaj sportski događaj bio idealna prilika za lepe porodične trenutke.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

 

Ćerka Marka Jarića, sinoć je žustro navijala, a s obzirom na to da joj je tata Srbin, a mama Brazilka, ona je na licu nacrtala zastavu Brazila, dok je u rukama držala srpsku zastavu.

Republika

Foto: Instagram printscreen

ćerka Marka Jarića i Adriane Lime

Utakmicu je pomno pratila, a nema sumnje da je bila u nezgodnoj situaciji u trenutku kada je Srbija dobila gol, jer je za nju to bila i srećna ali i tužna vest.

Podsetimo, proslavljeni srpski košarkaš iz sedmogodišnjeg braka sa Limom dobio je ćerkice Valentinu i Sijenu, za koje je mnogo vezan, a čini se da je sa brazilskim top modelom ostao u dobrim odnosima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading