TENIS ZAMENILA NOVIM BIZNISOM: Ana Ivanović uplovila u preduzetničke vode, evo čime se sada bavi!

Autor:

Zabava

25.11.2022

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ivanović novac od uspešne sportske karijere ulaže u nove biznise

TENIS ZAMENILA NOVIM BIZNISOM: Ana Ivanović uplovila u preduzetničke vode, evo čime se sada bavi!

Foto: instagram.com/anaivanovic

Nekadašnja najbolja teniserka sveta Ana Ivanović, nakon udaje za nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera, povukla se iz profesionalnog sporta, a čini se da nakon ove odluke ulaže u sopstvene privatne biznise.

Naime, Ana na krije da uživa u ljubavi sa Bastijanom, a otkada su oboje završili sportske karijere počeli su da otkrivaju nova interesovanja, pa je tako Ana rešila da se oproba u novom sektoru.

Republika

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović i Bastijan Švanštajger

Nakon odluke da ostavi reket po strani, bivša sportistkinja je namerila da se posveti ženskoj lepoti i pokrene sopstveni kozmetički brend, što nimalo ne čudi jer je njeno ime uvek bilo sinonim za lepotu, pa je svojevremeno proglašena za najlepšu teniserku sveta.

-Već neko vreme radim na svom brendu, trebalo bi da ga predstavim ove godine. Reč je o oblasti lepote, sa naglaskom na organskoj varijanti. Veoma se radujem tome-  potvrdila je Ana za "Helou" u periodu kada je radila na svom novom brendu, koji je nedavno i lansirala za naše tržište. 

Republika

Foto: instagram.com/anaivanovic

Ana Ivanović

Njena kozmetika bazirana je na kremama i melemima, namenjen kako mladim ženama, tako i damama srednjeg doba, a napravljene su bez konzervanasa, zbog čega imaju kratak rok trajanja. 

“Iz ljubavi prema sebi, svojoj koži i svom okruženju” moto je njenog brenda, koji ističe: Nega kože ujedno može biti i nega planete.

“Ovaj vodeći princip prati nas tokom čitavog procesa razvoja proizvoda”, može se pročitati na sajtu brenda. 

Ostaje da vidimo da li će Ivanovićeva biti jednako dobra preduzetnica, kao što je bila teniserka. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading