NAŠ PEVAČ PREŽIVEO KLINIČKU SMRT: Hasan Dudić gledao smrti u oči, pa otkrio: "Danas slavim drugi rođendan" (FOTO)

Autor:

Zabava

25.11.2022

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hasan Dudić pre 44 godine bio je na ivici života i smrti

NAŠ PEVAČ PREŽIVEO KLINIČKU SMRT: Hasan Dudić gledao smrti u oči, pa otkrio: "Danas slavim drugi rođendan" (FOTO)

Foto: ATA Images

Hasan Dudić

Pevač i nekadašnji bokser Hasan Dudić već dugi niz godina je deo domaće estrade, međutim, neki detalji iz njegovog života isplivali su tek sada na videlo. 

Naime, Dudić je na svom Fejsbuku podelio status u kojem je otkrio da je pre 44 godine gledao smrti u oči. 

- Danas 24.11. je moj drugi rođendan. Na današnji dan pre 44 godine preživeo sam kliničku smrt u armiji u Bohinskoj Beli. Tako da, danas slavim 44. rođendan. Hvala dragom Bogu, živeli dobri ljudi - napisao je Dudić na svom Fejsbuku, a mnogi su mu poželeli još mnogo godina dobrog zdravlja.

 

Podsetimo, Hasan je nedavno za Srpski telegraf otkrio da je rešio da angažuje advokate da bi oduzeo prava na pesme koje je osamdesetih davao pevačima i pravio zvezde od njih, a oni sada okreću glavu od njega i neće ni da se pozdrave s njim na ulici.

Zbog toga je, kako kaže, rešio da ih odere na sudu i zabrani im da pevaju njegove hitove, a daće ih bratanici Ildi Šaulić da ih prepeva. Njegova ideja je ćerka pokojnog Šabana Šaulića snimi u novom aranžmanu pesme koje su proslavile pevače poput Ane Bekute, Zlate Petrović, Halida Bešlića, Halida Muslimovića, Ljube Aličića, te da im da novi život.

Republika

Foto: ATA Images

Hasan Dudić

- Ljut sam jer su mi mnogi okrenuli leđa, a mnogi ne znaju da mi kažu ni zdravo kada me vide. To je razlog što sam doneo takvu odluku - potvrdio je Dudić za Srpski telegraf, pa dodao:

- Ove nedelje bi trebalo da se vidim s Ildom. Moji saradnici su mi dali predlog da sve pesme koje sam pisao tim nezahvalnim zvezdama prepeva Šabanova ćerka. Ona je to prihvatila i ona će to odlično da iznese. Ipak je to moja krv. A ovi što su me izdali, sramota me je njihove sramote. Gradio sam mnoge karijere, a oni sada okreću glavu od mene. To je nezamislivo! - rekao nam je on. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading