DRAGANA KOSJERINA KAKVU NISTE VIDELI: Voditeljka navukla kravatu i odelo na telo, muškarci poludeli za ovim kadrom! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.11.2022

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dragana Kosjerina oduševila je pripadnike jačeg pola njenog odevnom kombinacijom.

DRAGANA KOSJERINA KAKVU NISTE VIDELI: Voditeljka navukla kravatu i odelo na telo, muškarci poludeli za ovim kadrom! (FOTO)

Foto: TV RTS/printscreen

Atraktivna voditeljka Dragana Kosjerina važi za jednu od naših najlepših voditeljki, a večeras je naše reprezentativce bodrile u programu uživo u prenosu utakmice sa Brazilom na RTS-u, i to u muškom odelu.

Srbija je utakmicu izgubila sa rezultatom 0:2, a Dragana Kosjerina je očarala gledaoce kraj malih ekrana novim izdanjem.

 

Naime, ona je sve oduševila izgledom, a muško odelo pristajalo joj je kao saliveno. Kosjerina je imala plavo odelo i belu košulju, dok je sve to upotpunila crvenom kravatom.

Njen stajling privukao je veliku pažnju, pa je tako dobila brojne komplimente na Tviteru.

- "Bar je Kosjerina kao slika","Čoveče, kako žena izgleda", "Ova Kosjerina ubija i u muškom odelu", "Ona je anđeo" - glasili su samo neki od komentara na pomenutoj mreži.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vesna

24.11.2022 22:55

A usta kao carapa, najbolhe da se ne smeje