SVE VREME LAGALA NAROD? Ovo je prava istina o Mini Kostić, jednu stvar o pevačici niste znali!

Autor:

Zabava

24.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mina Kostić o sebi dugo je krila jednu tajnu!

SVE VREME LAGALA NAROD? Ovo je prava istina o Mini Kostić, jednu stvar o pevačici niste znali!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Mina Kostić

Iako je Mina Kostić već dugi niz godina na domaćoj sceni, jedan detalj njen života je malo ko znao.

Naime, pevačica je po rođenju dobila ime Minira Jašari, a do pete godine je odrastala sa svojim roditeljima Zojom i Alijom u desetočlanoj porodici na Ledinama.

Republika

Foto: Republika

Mina Kostić

Kada je imala pet godina nju je usvojila Dubravka, tetka repera Ivana Ivanovića Đusa, i promenila joj ime u Jasmina, a pevačica je na početku svoje karijere počela da se predstavlja kao Mina.

Republika

Foto: Republika.rs

Mina Kostić na jednom događaju

Podsetimo, Mina je često pričala da ima tri majke:

- Treća je komšinica koju mnogo volim, koja mi priskače u pomoć uvek, ona me zove “ćero”. Prošlog leta, moja mama Zoja je doživela moždani udar. Oporavila se, ali cela porodica vodi računa o njenom zdravlju. Kad joj je bilo najteže, priskočili smo svi, moja braća i sestre. I Zoja i Duda su jake žene, mnogo toga su preživele i pregurale, pa su pobedile i zdravstvene probleme koji su ih snašli. Ja sam tu da svima pomognem. Osetljiva sam, osećajna, boli me svačiji bol, pogada me svačija tuga, teško mi je zbog svega i svačega - ispričala je pevačica jednom prilikom medijima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Laganas

24.11.2022 16:55

Минира Јашари никад ниодкога није усвојена. Основну школу завршила на Лединама, била добра врло добра , и ваљда средњу кожарску. Још увек живела у Добојској улици док није почела да пева по кафанама. Све друго су лажи које је пласирала о себи да би сакрила порекло, а и беду у којој је одрастала.

Nenad Stojić

24.11.2022 17:24

@Laganas - Beda nije sramota, veća je sramota zluradost kojom ste napisali Vaš komentar. Lična zavist je, verovatno, ono što Vas je motivisalo da to napišete na takav način.👎

Aurora borealis

24.11.2022 18:05

@Nenad Stojić - Bravo Nenade, kapa do poda za komentar!Siromaštvo i beda nisu hendikep iz njih možeš da izadješ.Beda u duši uvek ostaje i najviše šteti onome ko je nosi!