DARA URNISALA VIDIĆA! Pevačica RAZVALILA propalog modnog kreatora: Vidićka, SIDAŠICE! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.11.2022

11:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dara Bubamara žestoko odgovorila Saši Vidiću.

DARA URNISALA VIDIĆA! Pevačica RAZVALILA propalog modnog kreatora: Vidićka, SIDAŠICE! (FOTO)

Foto: pixabay.com/ST/N. Pančić/e-stock agency/e-stock/M.RODIĆ

Propali modni kreator Saša Vidić ne prestaje da se kači na uspešne estradne ličnosti, ne bi li dobio trunku medijske pažnje. Ovaj put se na njegovoj meti našla Dara Bubamara i to zbog prekida prijateljstva sa njegovom, do pre nekoliko godina najvećom suparnicom, a sada drugaricom, samoprozvanom divom Jelenom Karleuša.

Republika

Foto: instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara

Kako je Dara poznata kao neko bez dlake na jeziku i ko nikome ne ostaje dužan, žestoko je odbrusila Vidiću i podsetila javnost na njegove ispade u prošlosti, od kojih ni dan danas ne može da se oporavi.

- Ovo raspalo, smrdljivo g*vno mene spominje! Molim komunalnu inspekciju da ovo trulo g*vno izbace iz trolejbusa! Ovako izgleda raspala drogirana tetka, koja je krenula u javni WC da traži ljubav svog života! Dužna, ružna, predozirana i tužna, svima poznata kao Vidićka propala sidašica! Ovako završavaju osobe koje sopstvena zloba upropasti - napisala je Dara, koja je dodala:

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/darabubamara_official

Dara Bubamara odbrusila Saši Vidiću

- Kreatorka na kineske baterije ljulja se u busu. Ne znam da li igra uz neku lošu muziku ili je roba loša. Jadno je da ovakav drogirani neradnik komentariše zvezde. Vidićka, propala sidašice, hitno na lečenje u Crnu reku, pa da lopata odradi svoje - poručila mu je Bubamara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading