PROKOCKAO JE SVU MOJU UŠTEĐEVINU! Goca Tržan odlučila da progovori, otkrila ŠOK detalje braka sa Marinkovićem: PONIŽAVAO me je, osećala sam se BEZVREDNO!

Autor:

Zabava

23.11.2022

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila nepoznate detalje braka sa Ivanom Marinkovićem.

PROKOCKAO JE SVU MOJU UŠTEĐEVINU! Goca Tržan odlučila da progovori, otkrila ŠOK detalje braka sa Marinkovićem: PONIŽAVAO me je, osećala sam se BEZVREDNO!

Foto: e-stock/Č. VUKOJIČIĆ, ATA Images

Govca Tržan i Ivan Marinković

Pevačica Goca Tržan razvela se pre više od deset godina, a o njenom braku sa Ivanom Marinkovićem se priča u javnosti i dan danas. Iako se trudila da što manje priča o prošlosti sa Marinkovićem, kako je on sada učesnik šeste sezone rijalitija ''Zadruga'', a Goca se neretko pominje u Beloj kući, ona je sada u svojoj emisiji ''Ako progovorim'' otkrila nepoznate detalje braka.

- Razveli smo se jer je on jedan neradnik koji se kockao i prokockao je svu moju ušteđevinu. Razveli smo se jer se propio. Razveli smo se jer me je ponižavao i u trenucima pijanstva pravio scene, što mogu da posvedoče mnogi naši prijatelji - priznala je Goca i istakla da iako je želela da mu pomogne, on to nije želeo.

Republika

Foto: ATA Images

Goca Tržan

- Bila je to neviđena nemoć. Osećala sam se očajno, nemoćno i bezvredno. Nisam znala kuda da pođem. Najčešće idemo na emotivnu ucenu: "Ako ne budeš prestao da piješ i da se kockaš, mi ćemo se razvesti". Najčešće to ne daje nikakvog efekta. Na kraju smo se razveli, hvala bogu. Ne znam šta je ispravan put. Ne možeš ti da odvučeš nekoga na silu i da mu kažeš da mora da se leči. Uslovila sam ga - ispričala je pevačica i dodala:

Republika

Foto: Republika

Ivan Marinković

- Žao mi je što je izabrao taj put jer mislim da to nije njegov put, ali to je njegov izbor. Prvo sam izabrala da mu pomognem. Kada sam shvatila da on ne želi pomoć, ne vidi da ima problem, otišla sam jer imam dete o kojem moram da brinem. Ko je imao tu vrstu problema zna o čemu pričam. Ono što je najneverovatnije u celoj priči u vezi sa zavisnošću jeste da roditelji minimiziraju problem - završila je Goca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bata

24.11.2022 18:53

Kockari treba da znaju da kockarnice žele da zarade a ne njima da daju.