MILAN MARIĆ SE RAZGOLITIO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Glumac mokar do kože, a telo zategnuto, devojke zadržite dah! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan Marić objavio je provokativnu fotografiju!

MILAN MARIĆ SE RAZGOLITIO, PA POKAZAO ČIME RASPOLAŽE: Glumac mokar do kože, a telo zategnuto, devojke zadržite dah! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Naš proslavljeni glumac, jedan je od omiljenih poznatih ličnosti, naročito kod pripadnica lepšeg i nežnijeg pola. Milan Marić je na Instagram postavio svoju sliku sa putovanja na Island, koja je odmah pokrenula lavinu komentara.

 

Na fotki ga vidimo kako se opušta golišav u laguni u Rejkjaviku, a sudeći po njegovom osmehu - sve mu je bilo potaman.

Nema sumnje da bi mnogi voleli da su na njegovom mestu, dok je Marić u poslednje vreme sve aktivniji na društvenim mrežama, što se njegovim obožavateljima i te kako sviđa.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Marić Instagram

 

Marić je nedavno pričao o privatnom životu.

- Pravim intimni krug ljudi od porodice, koja mi je bitan faktor. Nemam toliko vremena da im se posvetim, oni sve razumeju. Moraju da imaju dosta razumevanja i za faze kroz koje prolazim, naš posao zahteva i po nekoliko meseci odsustva ne samo fizičkog, nego i mentalnog. Roditelji mi ne zameraju, hvala im na tome. Prijatelji isto trpe. To je najveća podrška. Kada sam u nekom procesu mogu da se pustim da budem pet meseci odsutan, a da se oni ne ljute i ne prebacuju mi, mnogo bih se loše osećao, ovako mi olakšavaju - istakao je tada.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading