NAJINTIMNIJI DETALJ O SANJI MARINKOVIĆ NIKO NE ZNA: Voditeljka prvi put priznala istinu, bivši suprug i ona su znali sve vreme! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.11.2022

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sanja Marinković otkrila je zbog čega je sinu dala ime Strahinja!

NAJINTIMNIJI DETALJ O SANJI MARINKOVIĆ NIKO NE ZNA: Voditeljka prvi put priznala istinu, bivši suprug i ona su znali sve vreme! (FOTO)

Foto: Printscreen Youtube Novo jutro

Voditeljka Sanja Marinković ne priča često o svom sinu Strahinji, a on će uskoro napuniti 15 godina.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila kako je dobio ime, a za sve je kriva grupa Van Gog.

Republika

Foto: Youtube printscreen

Sanja Marinković Magazin in

 

- Bila sam u trećem mesecu trudnoće i još nisam znala pol deteta, ali smo i Aleksandar i ja predosećali da ću roditi sina. Đuleta beskrajno volim, baš kao i njegovu muziku, i može se reći da je on zaslužan što smo dete nazvali Strahinja. Naime, kada je pozvao džez muzičare da mu se pridruže na sceni, braću Nemanju i Strahinju Banovića, suprug i ja samo smo se pogledali i složili da je to pravo ime za našeg sina, a slaže se i uz prezime Uhrin, lepo zvuči - istakla je Sanja.

Republika

Foto: instagram.com/sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

 

Sanja je nedavno pričala prvi put o razvodu, te je istakla i priznala što čega se odlučila na ovaj potez. Voditeljka televizije Pink istakla je da su razlike bile očigledne, ali da zbog nedostatka pripadnosti i topline presekla je i shvatila da je najbolje rešenje ,,dobar razvod". 

‒ Meni je najvažnije da gospodin nema kompleks nadmenosti, neuspeha, nemanja i onda je sve lako. Ponekad je poželjnije da bude potpuno smešan, nego potpuno dosadan. Mada, možda je i najbitnije da je hrabar, jer je to znak da ga krasi samopouzdanje. Jednostavno, ne pristajem na život udvoje po svaku cenu, bez ljubavi, strasti i nežnosti ne može. Upravo zbog nedostatka topline sam se i rastala od bivšeg muža. Možda sam emotivno nezrela, ali znam da ne želim da mi razum ućutka srce onom čuvenom rečenicom „Nije pametno“ ‒ konačno je priznala Sanja za „Story“ nedavno.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading