MARIJA EGELJA POKAZALA LINIJU NAKON POROĐAJA: Voditeljka izgleda kao avion, a u ovaj detalj su svi gledali!

Autor:

Zabava

19.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Egelja objavila je na Instagramu sliku koja je izazvala mnogo komentara.

MARIJA EGELJA POKAZALA LINIJU NAKON POROĐAJA: Voditeljka izgleda kao avion, a u ovaj detalj su svi gledali!

Foto: Instagram.com

Voditeljka televizije Pink i uvek nasmejano lice Marija Egelja porodila se pre dve nedelje i dobila dečaka kojem je dala ime Aleksa. Iz porodilišta je novopečenu mamu i naslednika izveo voditeljkin suprug i ponosni tata Aleksandar Dabić, nakon čega su osvanule i prve slike iz porodičnog doma.

Marija se nakon izlaska iz porodilišta oglasila na društvenim mrežama i pokazala koliko uživa u novoj ulozi, odnosno kako mama i tata provode vreme dok njihov naslednik spava. Objavila je stori na svom nalogu na Instagramu, a slikala je dve šolje čaja i mirišljave sveće koje prave romantičnu atmosferu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

Sada je objavila drugačiju sliku... Marija je otkrila da je otišla kod frizera da se ošiša i isfenira, ali najviše pažnje izazvalo je ono u čemu je otišla u salon.

 

- Lepo je uvući se u stare farmerice - napisala je zgodna voditeljka pored fotografije i pokazala da je vratila liniju samo dve nedelje od porođaja. 

Ono što su svi primetili jeste da Marija ne skida osmeh sa lica. 

- "Kako izgledaš ženo, svaka ti čast", ,,Kao žena ženi, izgledaš sjajno", "Prelepa si Maro, zračiš" - bili su samo neki od komentara koji su se našli ispod fotografije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading