BIVŠI MUŽ VESNE ZMIJANAC ULOŽIO U BIZNIS! Poznati doktor nauka otišao u UGOSTITELJE!

Autor:

Zabava

19.11.2022

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Jovanović otvorio je svoj kafić.

BIVŠI MUŽ VESNE ZMIJANAC ULOŽIO U BIZNIS! Poznati doktor nauka otišao u UGOSTITELJE!

Foto: ATA Images

Bivši suprug Vesen Zmijanac Vladimir Jovanović, nekadašnji je direktor marketinga RTS-a, ali kako nikada nije voleo i želeo da se eksponira u javnosti, tako mu se nije dopadala ni ideja da njegova ćerka Nikolija Jovanović bude u estradnim vodama.

- Moj otac je alergičan na sve što ima veze sa šou-biznisom još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - izjavila je ranije Nikolija za medije.

Republika

Foto: ATA Images

Vesna Zmijanac sa Vladimirom Jovanovićem ima ćerku Nikoliju

Vladimir je sada odlučio da obezbedi sebe za penzionerske dane, te je uložio novac u jedan biznis.

- Vlada je skoro otvorio kafić. Još se nije uhodao. Otvorio ga je pored svog prijatelja, pa su sad konkurencija. Ima lep pogled na reku. To je on uradio za svoju dušu, da ima čime da se zanima u penziji. Prijatan je jako čovek, srdačan. Nije mu loš ovaj biznis, ali videćemo kako će da ide. Sad kreće baš hladno vreme, pa nije najbolji deo godine za ugostitelje, ali ne treba gubiti nadu. Vesnu nisam video da je bila na otvaranju, a ni Nikoliju. Možda su bile kada ih niko nije video. Nije to veliki prostor, mali je to objekat, ali opet može fino da se zaradi. Nažalost, danas nije došao na posao, možda je otišao da završava papirologiju. Obaveze su velike oko ugostiteljske delatnosti, nije to lako... Rekao mi je da je ovo otvorio za svoj merak, nema neke ambicije - ispričao Vladin komšija i prijatelj za Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading