SLAĐA TRAJKOVIĆ IDE NA OPERACIJU: Đanijeva supruga se i dalje bori za zdravlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.11.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađu Trajković čeka operacija.

SLAĐA TRAJKOVIĆ IDE NA OPERACIJU: Đanijeva supruga se i dalje bori za zdravlje! (FOTO)

Foto: Printskrin Republika TV

Supruga folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađa Trajković nastavlja borbu za život i zdravlje, pa je posle operacije bubrega, hitno morala u bolnicu da joj se ugradi stent.

 Zdravlje Slađe Trajković ponovo je narušeno a već duže vreme se žalila da se ne oseća dobro. Ipak ona je mislila da je od umora i stresa a kada je na kraju zakazala lekarski pregled, šokirala je dijagnoza:

Republika

Foto: Republika.rs/M. Pantić

Đani i Slađa Trajković

 

Rekli su joj da pod hitno mora da joj se ugradi stent, pošto ima jako zakrečenje krvnog suda. Intervencija je brzo obavljena i na sreću, sve je prošlo kako treba. Nikakvih komplikacija nije bilo, ali sada joj predstoji drugačiji režim života sa više mirovanje. Nema jurcanja po 24 sata na dan, nema trčanja za unucima, nosanja na rukama. Sinovi i snajke su se jako zabrinuli, svi su uz nju, vode računa da ništa ne radi, da se ne umara oko dece. Sve su oni preuzeli na sebe – ističe izvor koji ipak otkriva da je Đaniju najteže piše Svet.

Republika

Foto: Instagram.com

Đani i Slađa Trajković Instagram

 

Ali, najteže je Đaniju. On je veliki šaljivdžija pa krije strah i tugu, ali za Slađu bi i život dao. To je velika ljubav. On se godinama borio za svoje mesto na estradi, a sad kad je sve stekao i obezbedio i decu, umesto da sa ženom uživa, on je vodi po lekarima i moli Boga da joj sačuva zdravlje i život. I sinovi su jako brižni, iako žive odvojeno, Miloš i Marko svaki dan dođu kod majke, obilaze je. Znaju i oni koliko je teret svih ovih godina bio na njoj da održi porodicu i kuću, dok je Đani radio dan i noć. Zahvalni su joj na svemu, a takve su i snajke pa se svi nadaju da će sve izaći na dobro – kaže izvor blizak Trajkovićima nadajući se da će zdravlje Slađe Trajković uskoro biti bez većih poteškoća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading