GODINAMA SE KRILA ISTINA! Maja Berović otkrila TAJNU Cecine pesme ''Lepi grome moj'', ovo NIKO NIJE ZNAO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.11.2022

19:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Berović progovorila o svojim pesmam, ali i onim koje nisu završile u njenim rukama.

GODINAMA SE KRILA ISTINA! Maja Berović otkrila TAJNU Cecine pesme ''Lepi grome moj'', ovo NIKO NIJE ZNAO! (VIDEO)

Foto: ST/Vlada LUKIĆ

Pevačica Maja Berović se posle pauze nakon porođaja vratila punim klubovima i publici, a sada je odlučila da obraduje sve novom pesmom i spotom za istu, koji je snimala danas.

- Odvikla sam se moram priznati, ali sam se vrlo brzo vratila u normalu kao samo to ja umem i znam - iskrena je Maja koja je potom progovorila o svojim pesmama i autotjunu koji je sve prisutniji kod pevača:

- Sve su mi pesme pop-folk, imaju trunku autotjuna. Ja na autotjun nikad nisam pevala niti znam da pevam, nije ni to lako. Ja volim sve, ja muziku delim na dobru i lošu. Mogu da slušam sve, isto tako kada je pevanje u pitanju, mogla bih da pevam sve. Kakav god da se pojavi muzički žanr, ja ću zaplivati bez problema.

Kako je nedavno odbila na nastupu bakšiš, rekavši da više voli cveće, Maja je prokomentarisala i tu situaciju.

-  Na nastupu je jedan od mojih fanova prišao i dao mi buket cveća i 200 evra. Ja zaista nisam neko ko uzima bakšiš od svojih fanova na nastupima, mislim da je sasvim dovoljno to što su platili taj ulaz da bi prisustvovali tom koncertu i sve preko je bespotrebno.

Maja je ovom prilikom otkrila i da je hit Svetlane Cece Ražnatović ''Lepi grome moj'' zapravo bio za nju.

- Ja sam čula da je pesmu ''Lepi grome moj'' koju je otpevala Ceca, Mili uradio za mene, ali je ipak dao njoj jer je shvatio da je to pesma za nju. Veliki hit, ali mislim da sam je ja u tom momentu da ne bi bila takav hit, jer je to Cecina autobiografska pesma.

Šta je Maja još rekla pogledajte u videu na početku teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading