TEA SE POGUBILA! Tairovićeva napravila HAOS u avionu, NAPALA STJUARDESU, pa se po sletanju obrušila na FOTO-REPORTERA!

Autor:

Zabava

17.11.2022

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tea Tairović ne prestaje sa svađanjem.

TEA SE POGUBILA! Tairovićeva napravila HAOS u avionu, NAPALA STJUARDESU, pa se po sletanju obrušila na FOTO-REPORTERA!

Foto: Instagram.com

Pevačica Tea Tairović u poslednje vreme ne može da obuzda nervozi i bez, te je neretko i svađalački nastrojena, a to ne pokušava da prikrije ni u javnosti. Sada joj se na meti našla stjuardesa na letu kada se pre nekoliko dana vraćala iz Austrije.

Republika

Foto: ATA Images

Tea Tairović se posvađala sa stjuardesom

Kako Kurir prenosi, ona je napravila dramu u avionu jer ju je stjuardesa opomenula da stavi pojas pred poletanje i to nekoliko pita, a onda je Tea napravila haos.

- Ceo dan je bila neraspoložena jer je morala da ustane rano i da se sprema za povratak u Beograd. Bila je neispavana, a na tapetu joj se našla stjuardesa. Kad joj je prišla pred samo poletanje, Tea joj je odbrusila da ju je čula i da je više ne smara, pa se glasno negodujući zavezala i odmah zaspala. Ta nervoza se nastavila i nakon što je sletela, pa se okomila na foto-reportere, koji su u velikom broju čekali pevače pri povratku s tezgi iz inostranstva - završava izvor za pomenute medije.

Republika

Foto: Printscreen RTV Pink

Tea Tairović napala novinare

Njeno neraspoloženje se nastavilo i po sletanju, te se odmah upustila u raspravu i sa medijima koji su je slikali i snimali.

- Nemojte da me snimate ovako nenaspavanu. Nemojte, nemoj da snimaš - glasno je negodovala pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading