RADA MANOJLOVIĆ OPLELA PO ZORANI MIHAJLOVIĆ: "Ne sme da nema za tašnicu od 10.000 evra" (FOTO)

Autor:

Zabava

15.11.2022

16:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović pobesnela zbog prozivki o bakšišu, pa oplela po političarki

RADA MANOJLOVIĆ OPLELA PO ZORANI MIHAJLOVIĆ: "Ne sme da nema za tašnicu od 10.000 evra" (FOTO)

Foto: ST/N. PANČIĆ, Aleksandar Nalbar

Nakon što su se u javnosti pojavili snimci na kojima se vidi kako bakšiš Rade Manojlović sa jednog privatnog slavlja s poda skupljaju metlom, pevačica je naišla na kritike na društvenom mreži Tviter. 

Manojlovićeva je najpre kritikovala korisnike ove društvene mreže koji napadaju pevače zbog bakšiša koje dobijaju na veselju, a kasnije osula paljbu i po političarima.

- Da li znate da se bakšiš daje muzici? To je moj posao. Mislim da je mnogo bahatije što političari i političarke otvoreno p* po sirotinji, nose stajlinge od 30 hiljada evra, piju vina od 8 hiljada evra, ali iz budžeta koji plaća ista ta sirotinja. Jesam ja ovo ukrala? Ne mogu da verujem dokle ćete više prozivati pevače koji su milion besplatnih humanitarnih koncerata odradili, ne zna se koliko uplatili za lečenje bolesnih (pevači i sportisti), šta je uplatila Zorana? Mi sve ovo vratimo narodu - napisala je Rada Manojlović.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Tvitovi Rada Manojlović

- Šta vam političari vrate? Šta su vam dali? Osim što su napravili narod na sirotinju - dodala je ona.

Republika

Foto: Twitter/Printscreen

Rada Manojlović oplela po Zorani Mihajlović na Tviteru

 

Rada je potom napisala još jedan tvit u kojem je direktno oplela po Zorani Mihajlović.

- Ne sme Zoranica da mi nema za tašnu od 10 hiljada evra. Moram da popunim budžet za to - rekla je Rada.

Podsetimo, Rada je pevala na jednoj svadbi u Beogradu, gde su gosti bacali bakšiš na pod. Onda je neko doneo metlu i đubrovnik i sakupio novčanice, pa ih je Manojlovićeva uzela u ruke.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sa Verom U Boga

15.11.2022 17:29

Radi Manojlović j.... mamicu zbog veze sa onom poturicom Harisom a ovoj milfari Zorani zbog pljuvanja po Rusiji!!! Ma obe ih nab...... sad. odmah 😂😂😂😂

Marko

15.11.2022 18:09

Da je zakona i države,nijedan pjavač i pjevaljka(bolje reći galamdzije i sumnjive žene) ne bi bili na TV,ne bi bile kod Amidžića,koji glumi facu u propagira šund i nekulturu,a prez i onako ne plaćaju,pa država ima samo štetu i gubi ugled u svetu.Zorana nije pjevaljka,obrazovana je i veliki intereščija,špijun i stani faktor(doušnik) i rođena da mrzi svoju zemlju.Čak mislim da je pozitivnija od ovih vašarskih spoboda i ukaljaše obraz domaćinima u Srbij,a i dijaspori.Rijedak je slučaj da su obrazovani,kulturni i da znaju pjevati,samo što gole ne pjevaju.