PSIHOPATA koji uhodi Radu Manojlović pretukao Irmu Sejranić? Bivša zadrugarka napadnuta na BRUTALAN način, otkrila da će biti SVEDOK na sudu! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.10.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irma Sejranić napadnuta je od strane Darija Šogorovića.

PSIHOPATA koji uhodi Radu Manojlović pretukao Irmu Sejranić? Bivša zadrugarka napadnuta na BRUTALAN način, otkrila da će biti SVEDOK na sudu! (FOTO)

Foto: pritnscreen/instagram.com/sogorovicmusic

Pevačica Rada Manojlović danima je na meti fana i nekadašnjeg učesnika rijalitija "Parovi" Darija Šogorovića, koji tvrdi da je sa njom imao intimne odnose za novac.

Sada se oglasila i nekadašnja učesnica "Parova" i "Zadruge", Irma Serjanić, koja je sa njim imala fizički obračun.

Republika

Foto: Youtube.com printscreen

Rada Manojlović i Dario Šogorović

 

- Rada mora da tuži Daria Šogorovića! Bicu joj svedok, ona ima moju ogromnu podršku jer je divna devojka! Taj psihopata je mene u 'Parovima' šutnuo iz sve snage jos tada sam videla sa kim imam posla - izjavila je Irma.

Podsećamo, Sejranićeva i Dario su imali žestok fizički obračun tokom učešća u rijalitiju "Parovi", kada je Šogorović iz sve snage šutnuo Irmu u stomak.

Republika

Foto: Nikola Mutić

Irma Sejranić

 

Nakon, reči podrške koje je Sejranićeva uputila Radi, oglasila se i Manojlovićeva.

- Hvala Irmi. Jasno se vidi da je on ženomrzac. Žalosno je da pokušava da postane poznat ponižavajući druge i govoreći ovako monstruozne laži. Svakako, sigurna sam da on u ovome nije sam i da neko stoji iza njega, sa kojim ciljem su krenuli baš na mene, otkriće se, ali ni ja nisam tikva bez korena što bi narod rekao. Ja imam najvažniju stvar u svojim rukama, a to je istina - rekla je Rada za Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading