PRVO OGLAŠAVANJE CECE RAŽNATOVIĆ NAKON DOJAVE O BOMBI: "Ovo mi se prvi put desilo u karijeri" (VIDEO)

Autor:

Zabava

14.11.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetlana Ceca Ražnatović nastupila je u jednoj diskoteci u Švajcarskoj, u kojoj je bila lažna dojava o bombi, zbog čega je nakratko prekinula koncert za koji se tražila karta više, kao i svaki put.

PRVO OGLAŠAVANJE CECE RAŽNATOVIĆ NAKON DOJAVE O BOMBI:  "Ovo mi se prvi put desilo u karijeri" (VIDEO)

Foto: Republika

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je koncert, koji je u subotu uveče trebalo da bude održan u Švajcarskoj, prekinut zbog dojave o bombi, a pre nastupa oglasila se pevačica Svetlana Ceca Ražnatović koja je u Švajcarskoj pevala pred svojom mnogobrojnom publikom. 

Naime, Ceca je nakon drame koja se odvila otkrila da joj se ovo dešava prvi put u dugogodišnjoj karijeri. 

-Pre mene je trebalo da nastupi Aleksandra Prijović, pa Darko Lazić, čekali smo da nam jave da li će situacija da se smiri, ovo mi se prvi put u karijeri dešava - rekla je Ceca za Republiku. 

Republika

Foto: Blic TV

Ceca Ražnatović 

Podsetimo, mediji su ranije preneli da su u gradu Ditikon nastupili i Cecine druge kolege, poput Aleksandre Prijović, Darka Lazića, kao i reperi Stefan Đurić Rasta, Igor Panić Nući kao i Mihajlo Veruović Vojaž.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading