NIJE MALA STVAR IMATI ŠAMPIONA U KUĆI: Prva izjava Cece Ražnatović nakon Veljkovog uspeha, otkrila kako će proslaviti pobedu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

08.11.2022

23:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović nije krila radost što je njen sin postao prvak Srbije

NIJE MALA STVAR IMATI ŠAMPIONA U KUĆI: Prva izjava Cece Ražnatović nakon Veljkovog uspeha, otkrila kako će proslaviti pobedu! (VIDEO)

Foto: ST-N. Mutić

Ceca Ražnatović

Svetlana Ceca Ražnatović nije krila emocije nakon što je njen sin trijumfovao protiv  dosad neporaženog borca Gorana Babića i postao prvak Srbije u kruzer kategoriji, a nije uspela da zadrži ni suze kada joj je Veljko poklonio pobednički pojas. 


Odmah nakon što je njen sin trjumfovao, pevačica se obratila sedmoj sili i otkrila kako se oseća nakon neverovatnog rezultata svog naslednika: 

-Presrećna sam, taj naboj emocija, adrenalina ne znam da vam opišem. Da li da plačem od sreće, ili da vrištim, prepuna sam emocija. Nije mala stvar imati šampiona u kući. Tome smo se nadali, iza toga stoji veliki rad, mnogo odricanja, velika borba... Veljko je vrlo svesan šta nosi profesionalni odnos pema sportu. Prema svemu kada imate profesionalan odnos, to iziskuje i mnogo žrtve - rekla je Ceca za Republiku. 

Pevačica je otkrila i da li savetuje sina nakon vežnih mečeva, poput duela sa Babićem: 

-Ne savetujem ga, to je kao kada bi on mene savetovao kako da pevam. Jedino što sam mu rekla je da drži ruke gore. Pre početka meča mi je rekao: "Majko, nemoj da brineš, u prvoj rundi ću da držim ruke u gardu tebi za ljubav, a posle ćemo da vidimo" - rekla je Ražnatovićka kroz smeh, a onda otkrila kako će proslaviti pobedu. 

Republika

Foto: Republika

Ceca Ražnatović nakon Veljkove

-Pobedu ćemo da proslavimo kod kuće, a u to ime ćemo da otvorimo šampanjac. Veljko ne pie, ne pijem ni ja, ali sada vredi - rekla je Ceca. 

Šta je još rekla Ceca nakon Veljkove pobede, pogledajte u videu na početku teksta. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading