DA LI SE SEĆATE JASMINE MEDENICE? Snežani Savić je preotela muža, a onda je nestala, život je provela u Americi, a danas izgleda TOTALNO DRUGAČIJE!

Autor:

Zabava

12.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Medenica bila je svojevremeno vrlo zapažena estradna dama, koja danas izgleda potpuno drugačije.

DA LI SE SEĆATE JASMINE MEDENICE? Snežani Savić je preotela muža, a onda je nestala, život je provela u Americi, a danas izgleda TOTALNO DRUGAČIJE!

Foto: youtube.com/printscreen

Pevačica Jasmina Medenica je pažnju privukla ulogom u pomenutom ostvarenju iz 1986. godine, ali je u žiži javnosti ostala zbog mnogobrojnih skandala.

U filmi „Sekula i njegove žene“ pokazala je gole grudi u sceni u kojoj je zavodila čuvenog Sekulu. Samo godinu dana kasnije objavila je album pod nazivom „Volim, volim“, a usledila su još dva muzička izdanja.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jasmina Medenica

 

Bila je i učesnica nekoliko sezona rijalitija „Farma“, a tokom učešća se svađala sa gotovo svim ukućanima.

Jasmina je svojevremeno bila u žiži interesovanja javnosti i zbog velike ljubavi sa Dragoslavom Lazićem, režiserom i bivšim mužem Snežane Savić. Ona je više puta isticala koliko je ponosna na tu ljubav, a pričalo se da je upravo ona bila „jabuka razdora“ između slavne glumice i režisera. Ipak, to je uvek zdušno negirala.

Republika

Foto: Republika

Jasmina Medenica Instagram

 

- Ludo sam volela samo jednog muškarca u životu. Kada smo se razišli toliko mi je bilo teško da sam poželela da odem negde i da se nikad ne vratim. Taj muškarac je bio Dragoslav Lazić, bivši suprug glumice Snežane Savić. Kada su se oni razvodili, Dragoslav i ja smo se upoznali i to je bila prava ljubavna bajka, kakvu svaka žena može samo da poželi. Uvek ću ga voleti. Živeli smo osam godina zajedno. Iz te veze i strasti su nastale sve moje uloge. On je u neku ruku bio i srećan da nije sa Snežanom jer oni to nisu imali. Dragoslav mi je svako jutro ostavljao poruku na jastuku sa ružom na kojoj je pisalo: ‘Volim te najviše'“- otkrila je u jednom intervjuu Medenica. 

 

 

Postojao je i razlog što su priče da je Snežani preotela muža bile sve glasnije, jer su odmah po njihovom razvodu Jasmina i Dragoslav počeli da žive zajedno.

- Oni su se sudski razveli, a ja sam ga ubrzo posle toga upoznala. Ne želim da se plasira priča da sam ja rasturila njihov brak jer to nije istina - branila se Medenica od ovih navoda.

Danas Medenica izgleda potpuno drugačije, plavu kosu zamenila je roze pramenovima, a mnogi su mišljenja da je vreme za nju stalo, budući da se godinama nije promenio njen izgled. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading