ANA NIKOLIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI, RASTINA ĆERKA DOBIJA POJAČANJE: Veliko slavlje u porodici! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić podelila je sa pratiocima na Instagramu srećne vesti!

ANA NIKOLIĆ OTKRILA SREĆNE VESTI, RASTINA ĆERKA DOBIJA POJAČANJE: Veliko slavlje u porodici! (FOTO)

Foto: Republika/Vladimir Lukić,e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Ćerka pevačice Ane Nikolić, Tara Đurić nije krila da čezne da dobije brata ili sestru, u čemu se ne razlikuje mnogo od drugih mališana njenog uzrasta. Tara prepametna je devojčica, koju pevačica strogo vaspitava, uporedo budući da je dete razvedenih roditelja, nastoji da udovoljava pojedinim njenim hirovima, naravno u granicama normale.

Republika

Foto: E-Stock

Ana Nikolić

Želju da joj lično podari brata ili sestru za igru pop zvezda nažalost, mezimici nije uslišila, ali zato je najsrećnija bila kada je pre par godina njen rođeni brat Marko postao otac sina Vasilija. Pohvalila se tada Ana da je postala tetka, njena Tara starija sestra, a obe su svoje nove uloge svesrdno prihvatile.

Još jednog druga za igru ćerka Ane Nikolić dobila je i pre par dana, o čemu je pevačica radosno obavestila javnost. Naime, njena dobra prijateljica Zorica donela je na svet sina Andriju, a Anine reči raznežile i istovremeno nasmejale sve koji su post imali prilike da pročitaju.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić Instagram

 

- Ovo je moja sreća...Bog je veliki. Andrija dobrodošao u ovaj surovi svet, ali genetika ti kaže: "Nije Zoka p..ku rodila!" - napisala je pop zvezda.

Podsetimo, Ana je nedavno počela da proziva njenog bivšeg supruga i oca male Tare, Stefana Đurića Rastu, pa je na društvenim mrežama iznela niz uvreda i tvrdnji o reperovom poslu sa zabranjenim supstancama

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading