NADA OBRIĆ OTKRILA NAJINTIMNIJI DETALJ O BIVŠEM SUPRUGU: Pevačica otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla zbog muža! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2022

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nada Obrić otkrila je da je njen drugi bivši suprug bio švaler.

NADA OBRIĆ OTKRILA NAJINTIMNIJI DETALJ O BIVŠEM SUPRUGU: Pevačica otvorila dušu o paklu kroz koji je prošla zbog muža! (FOTO)

Foto: Republika.rs

Pevačica Nada Obrić retko kada priča o privatnom životu, a na vrlo pažljiv način uspela je da sakrije od javnosti najintimnije detalje. Međutim, u emisiji ,,Magazin in" Nada je prvi put otvorila dušu o drugom bivšem suprugu, sa kojim se rastala. 

Voditeljka Sanja Marinković upitala je Nadu za mišljenje o muško-ženskim osobama, te da li pripadnice lepšeg pola čine sve za svoje partnere kako bi im udovoljili. U tom trenutku Nada je otkrila da je njen bivši suprug bio švaler, te da ju je varao na svakom koraku. 

Republika

Foto: printscreen/TVPink

Nada Obrić

 

- Moj drugi muž je bio veliki švaler. Zbog toga smo se i rastavili. On sad misli da je neko muško! - rekla je Nada Obrić. 

Sanja, kao i ostale gošće ostale su u šoku da je pevačica tako otvoreno izgovorila ovaj intiman detalj.

Republika

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Nada Obrić i Vesna Vukelić Vendi svađa

 

Tokom emisije Nada se posvađala sa Vesnom Vukelić Vendi, a rasprava je bila žestoka. Vendi je isprovocirala i Nadu Obrić istakavši da je ona "toliko zastarela i demode", što je iznerviralo pevačicu, te je u jednom trenutku ustala i zaletela se ka Vendi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading