ZATO JE PREMIJER LIGA NAJJAČA: Ludački preokret Totenhema, Liverpul sve rešio u prvom, POTOP Frenka Lamparda!

Autor:

Sport

12.11.2022

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno popodne u Premijer ligi.

ZATO JE PREMIJER LIGA NAJJAČA: Ludački preokret Totenhema, Liverpul sve rešio u prvom, POTOP Frenka Lamparda!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Totenhema

Fudbaleri Totenhema savladali su Lids u čudesnoj meču u Severnom Londonu, a konačan rezultat bio je 4:3.

Gosti sa Eland rouda su tri puta vodili, ali na kraju nisu osvojili ni bod.

Lids je šokirao domaćina već u 10. minut kada je Krišensio Samervil savladao Uga Ljorisa. Totenhem je podigao nivo igre, stvorio nekoliko šansi, a onda je preko sjajnog Harija Kejna izjednačio u 25. minutu.

Bio je domaćin bolji rival, ali je imao i ogromnih problema u odbrani, pa je pred kraj prvog poluvremena primio još jedan gol, a Rodrigo pogodio za 2:1.

Odmah na startu drugog dela Totenhem je izjednačio pogotkom Bena Dejvisa, uz malo sreće. Činilo se da će Sparsi u nastavku pregaziti rivala, pošto su igrali zaista dobro u tim trenucima.

Ipak, odbrana je sve kvarila, još jednom je potpuno ispala, što je Rodrigo iskoristio da u 76. minutu pogodi za 3:2.

Sada se činilo da će Totenhem teško i do boda, ali se onda pojavio Rodrigo Bentankur. U 81. minutu pogađa za 3:3, a samo dva minuta kasnije posle sjajnog solo-prodora i asistencije Dejana Kuluševskog Urugvajac postiže novi gol i donosi pobedu Totenhemu. Do kraja meča promene rezultata nije bilo, jedino je Tajler Adams završio meč ranije zbog dva žuta kartona.

Liverpul je na svom terenu savladao Sautempton sa 3:1, a sva četiri gola pala su u prvom delu igre.

Roberto Firmino je pogodio za 1:0, a samo tri minuta kasnije Če Adams je poravnao. Ipak, do isteka prvih 45 minuta Darvin Nunjez postiže dva gola i donosi pobedu svom timu.

U ostalim mečevima Lester je u Londonu sa 2:0 pobedio Vest Hem, Bornmut je sa 3:0 razbio Everton Frenka Lamparda, dok je Notingem stigao do velika tri boda i pobede od 1:0 nad Kristal Palasom.

U subotu su na programu još i dueli između Njukasla i Čelsija, kao i Vulverhemptona i Arsenala, dok će poslednje dve utakmice pred Svetsko prvenstvo odigrati Fulam i Mančester Junajted i Brajton i Aston Vila.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading