LUNA I MARKO ĆE GODINU PAMTITI PO TRAGEDIJAMA: Miljkoviće prati loša sreća, ovo su pet kobnih trenutaka!

Autor:

Zabava

12.11.2022

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U januaru porodično imali koronu, u martu Marku Miljkoviću umrla majka, u septembru Luna Đogani operisala tumor dojke, a Mia slomila ruku, dok je u novembru par izgubio bebu. Putovanje u Ameriku jedino dobro što im se dogodilo.

LUNA I MARKO ĆE GODINU PAMTITI PO TRAGEDIJAMA: Miljkoviće prati loša sreća, ovo su pet kobnih trenutaka!

Foto: ST/N.MUTIĆ

Marko Luna

Poznati par Luna Đogani i Marko Miljković, koji je pre nekoliko dana objavio tužnu vest da je izgubio bebu, celu 2022. pamtiće po zlu. Naime, od prvog dana ove godine prate ih loše stvari, počevši od korone, koju su porodično imali oboje, kao i njihova ćerkica Mia, odmah na početku nove godine, a zatim i smrti Markove majke Nedeljke Miljković u martu. Tokom leta imali su konstantno problema s Miom, koja je bila stalno bolešljiva, da bi u septembru prošli kroz pakao kada je ona pala i povredila se, zbog čega je morala da nosi longetu.

U septembru je takođe Luna imala hitnu hiruršku intervenciju kada je operisala tumor na dojci. Posle svega, Luna i Marko su ostvarili san da otputuju u Ameriku, da bi po povratku saznali da je Đoganijeva ponovo trudna, što im je dalo tračak nade da će se zlokobna godina ipak dobro završiti.

Foto: ST/N.MUTIĆ

 

Međutim, nakon nepunih 12 nedelja od začeća, stigle su im loše vesti da je Luna izgubila drugu trudnoću.

- Koliko je 2021. bila idealna, dobili smo Miu, venčali smo se, kupili stan i svašta nešto smo uradili, toliko je 2022. bila mnogo loša, ostvarili smo Ameriku, ali sve drugo je bilo, onako, da nam malo prkosi i da nam pokaže da ne može sve da bude po planu. Ne možeš da planiraš i da sve u životu bude kako si želeo, bog ti da onako kako valjda treba da bude i s tim moraš da se pomiriš i ideš dalje - rekli su Luna i Marko u videu na Jutjubu u kom su objavili tužnu vest da su izgubili bebu.

Foto: youtube.com/Sikter Tube

 

Inače, kada je početkom godine ispunila sebi veliku želju da za rođendan ima novi nos, slavlje koje je trebalo da bude 8. marta, poremetila je iznenadna smrt Markove majke.

- Izašla sam iz kuće posle deset dana samo da bih prošetala dete. Imala sam malu estetsku intervenciju, sredila sam nos, pa ne bih da me ljudi vide dok se skroz ne oporavim, a ne bih ni da me novinari negde uhvate i fotografišu - rekla je Luna nakon estetske operacije nosa, te otkrila da planira da proslavi rođendan u krugu najbližih, ali ih je smrtni slučaj sprečio u tome.

Foto: Printskrin/Instagram

 

Miljković je sve u vezi bolesti i smrti majke držao u tajnosti, nije se oglašavao u medijima, samo se na društvenoj mreži oprostio od nje.

Veliki šok usledio je i kada je Đoganijeva hitno morala pod nož, pogotovo što ju je zadesila ista sudbina, kao i njenu majku Anabelu Atijas pre 20 godina, kada je i ona operisala tumor dojke.

- Otišla sam na redovnu kontrolu i uočen mi je tumor, ali benigni, pronađen na levoj dojci. To kroz godine može da se promeni i ode na drugu stranu, neću da izgovorim. Htela sam odmah to da odstranim i ne razmišljam, nema potrebe da se čeka. Odmah sam se čula s hirurgom, on je rekao da to treba da se odstrani, odradila sam sve analize, otišla i trajalo je sat i po. Probudila sam se i bila sam okej - rekla je posle intervencije Luna, apelujući na sve žene da redovno idu na kontrole.

Republika

Foto: Instagram.com

 

Strašan stres Luna je doživela i kada je njena devojčica završila s longetom na ruci.

- Beba ima godinu i tri meseca. Htela sam to da sakrijem, ali otkriću. Trebalo je prošle nedelje da budem gost u ovoj emisiji, ali moja beba je doživela peh. Povredila se, pala je na ruku... Sada mora da miruje, ima longetu. Nestašna je, nemirna, malo je zvrk, na minut je ostala sama i ne znam kako je uspela da padne i povredi se. Mnogo sam vezana za nju i gledam da joj ne fali ništa i veoma mi je to teško palo - otkrila je Luna krajem leta u emisiji "Magazin in".

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading