NIKOLINA PIŠEK PRVI PUT UHVAĆENA U PROVODU NAKON SMRTI MUŽA: Evo gde je voditeljka bila i sa kim! (FOTO)

Autor:

Zabava

12.11.2022

09:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek posetila je koncert Petra Graša, ali se nije naročito eksponirala

NIKOLINA PIŠEK PRVI PUT UHVAĆENA U PROVODU NAKON SMRTI MUŽA: Evo gde je voditeljka bila i sa kim! (FOTO)

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ

Nikolina Pišek

Pre šest meseci voditeljka Nikolina Pišek ostala je bez supruga, istoričara umetnosti Vidoja Ristovića, a sada je prvi put uhvaćena u provodu nakon njegove smrti. 

Kako se ne bi isticala, voditeljka nije pozirala na crvenom tepihu ispred "Štark arene" na koncertu Petra Graša, međutim, ni unutra nije privlačila pažnju, te je vreme provodila sedeći sa prijateljicom.

Republika

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek

Pišekova je delić atmosfere objavila na svoj Instagram profilu, a fotografi su je ranije uslikali kako priča sa prijateljicom na tribinama. 

Republika

Foto: Instagram printscreen

Petar Grašo

Podsetimo, nakon izjave svekra Miše Grofa da nije došla na pomen pokojnom mužu Vidoju Ristoviću jer je šetala kuče, Nikolina Pišek nije štedela reči.

- Mislim da ste svi shvatili koliko je moj svekar zlonameran kada sam ja u pitanju, to više nije tajna. U Beogradu nisam bila juče, nisam ni danas. Na pomen nisam došla iz privatnih razloga, nisam bila u mogućnosti da se pojavim. Sve što imam da kažem na njegovu izjavu jeste da mu je potrebna pomoć psihijatra - rekla je Nikolina za domaće medije.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading