SIN ZLATE PETROVIĆ POKAZAO RADNO MESTO: Jovann se zaposlio na Pinku, a sad je otkrio kako izgleda rijaliti IZA KAMERA! (FOTO)

Autor:

Zabava

11.11.2022

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Pejić pokazao je delić atmosfere sa posla!

SIN ZLATE PETROVIĆ POKAZAO RADNO MESTO: Jovann se zaposlio na Pinku, a sad je otkrio kako izgleda rijaliti IZA KAMERA! (FOTO)

Foto: Instagram printscreen

goran doljancevic

Sin pevačice Zlate Petrović i poznatog voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan Pejić, kako prenose domaći mediji počeo je da radi na televiziji Insta TV.

Naime, Jovan se rano osamostalio te je proteklih godina radio u butiku, a sada je odlučio da se zaposli na "Insta TV" i oproba u novom zanimanju.

Republika

Foto: Instagram printscreen

Jovan Pejić i Zlata Petrović

 

- Jovan je vredan momak. Nikada mu nije bio problem da radi, pa tako ni sada. On ne želi da ga roditelji izdržavaju. A posao na televiziji je za njega novi izazov - rekao je izvor blizak Pejiću za Telegraf.

Zlatin sin potvrdio je ova saznanja i istakao da je oduševljen novim poslom.

- Istina je, prezadovoljan sam stvarno. Imam odlične kolege. Jako je lepa energija u režiji. Radim kao organizator, odnosno organizujem sva dešavanja u vezi sa "Prvim bendom Srbije". Odlično sam se snašao - rekao je Pejić.

Republika

Foto: Instagram.com pritnscreen

Jovan Pejić Instagram

 

Mladi Jovan se sada pohvalio na Instagram profilu kako izgleda njegov dan na poslu. On je objavio na storiju fotografiju iz režije, a ispred njega su se nalazili nekolicina monitora, na kojima su mogli da se vide učesnici novog muzičkog rijalitija. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading