OVO JE VANBRAČNA ĆERKA GORANA BREGOVIĆA! Dobio ju je sa PLESAČICOM, vratila se iz Beča i sada radi OVO! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.11.2022

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran Bregović ima četiri ćerke.

OVO JE VANBRAČNA ĆERKA GORANA BREGOVIĆA! Dobio ju je sa PLESAČICOM, vratila se iz Beča i sada radi OVO! (FOTO)

Foto: ATA Images

Goran Bregović

Goran Bregović ima četiri ćerke. Iz braka sa Dženanom ima Emu, Lulu i Unu, dok je najstariju ćerku Željku Bregović dobio iz veze sa Jasenkom. Upoznali su se kada je svirao u jednom klubu u kom je ona plesala, u ljubavi su bili u ranim dvadesetim godinama.

Republika

Foto: ATA Images

Goran Bregović ima četiri ćerke

Iz njihove veze se rodila Željka, sa kojom je Bregović u odličnim odnosima. Ona se nedavno vratila iz Beča i u Sarajevu na Baščaršiji otvorila radnju gde prodaje ručno rađenu garderobu, nakit, torbe...

- Radnja je krenula, ali tu još ima posla da se završi kako ja želim. Tako da sam na samom startu startova. Ima još stvari da se odrade - rekla je Željka Bregović, koja je otkrila zašto se vratila iz Beča, kad drugi masovno odlaze u zemlje Evrope:

 

 

- Mi smo u "krivom pravcu" - dodala je Željka Bregović za portal "Avaza".

Inače, Željka ima dve ćerke i završila je fakultet dizajna. U austrijskoj prestonici imala je radnju u kojem je podavala nakit, ručno vezene stvari poput torbi, remena i haljina, kao i kreacije od ručno oslikane svile.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading