SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA SVE: Pevačica se uvukla u crveni lateks, istakla bujne grudi, a onda je usledilo POZIV ZA HITNO! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.11.2022

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seka Aleksić zasijala je u crvenom lateksu, mnogi komentarišu da pevačica nikada nije izgledala bolje nego sada.

SEKA ALEKSIĆ ZAPALILA SVE: Pevačica se uvukla u crveni lateks, istakla bujne grudi, a onda je usledilo POZIV ZA HITNO! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Pevačica Seka Aleksić izgleda bolje nego ikada, a svaka njena objava izazove lavinu komentara, a jedan je ona čak podelila na svom Instagramu.

- Želim da mi neko sredi život kao što je Stanislav Zekić sredio Seku, hitno je - stoji u objavi jedne korisnice Tvitera, a pevačici se očigledno toliko dopao da ga ja odmah podelila.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen

Seka Aleskić Instagram profil

 

Seka je, naime, pozirala u uskoj crvenoj odevnoj kombinaciji, haljini od lateksa.

Inače, Seka je neko ko kroz svoju dugogodišnju karijeru neguje i ističe crvenu boju kao zaštitni znak. Ona je nekoliko puta u javnosti pričala koliko je za nju crvena boja značajna, te da u njoj budi ljubav, inspiriše je, te su mnogi komentara da se ponovo vratila stara Seka Aleksić.

 

Ona je zbog novog albuma promenila malo imidž, što su mnogi dočekali sa velikim ovacijama, a njena duga bujna kosa sve je podsetila na Sekine početke karijere, kada je nosila i epitet najpoželjnije pevačice na našoj estradi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading