ANASTASIJA ZAPALILA CRVENI TEPIH! Cecina naslednica se pojavila u raskošnoj haljini optočenoj KRISTALIMA! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2022

21:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anastasija Ražnatović progovorila o sajber nasilju.

ANASTASIJA ZAPALILA CRVENI TEPIH! Cecina naslednica se pojavila u raskošnoj haljini optočenoj KRISTALIMA! (FOTO)

Foto: E-stock/Caslav Vukojicic

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović pojavila se na proslavi rođendana magazina ''Hello'' i zablistala na crvenom tepihu.

Naime, Cecina naslednica je bila u sirena haljini koja je sva od kristala, duboki dekolte i figura koja mami uzdahe, a kako kaže ova kombinacija je rađena specijalno za ovu priliku.

- Volim modu, da sam uvek inovativna, tako da mi sređivanje za ovakve događaje odlično ide. Prvi put sam danas probala ovu haljinu, nisam ni znala da ću je obući, ali nisam pogrešila - rekla je Anastasija, koja se dotakla i teme sajber nasilja, te dodala da nju negativni komentari na društvenim mrežama ne pogađaju:

- Imam puno obaveza, živim život kao na traci! Na društvenim mrežama uopšte ne čitam komentare, shvatila sam da to loše utiče na mene, tako da to izbegavam i život mi je bolji otkad sam to prestala da radim - zaključuje Anastastasija za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading