PRVI SUSRET SANJE KUŽET I KARLEUŠE NAKON NAPUŠTANJA ZVEZDA GRANDA! Jelena se utegla, a fura PIVSKI STOMAK! (FOTO)

Autor:

Zabava

03.11.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša na crvenom tepihu bez fotošopa i filtera.

PRVI SUSRET SANJE KUŽET I KARLEUŠE NAKON NAPUŠTANJA ZVEZDA GRANDA! Jelena se utegla, a fura PIVSKI STOMAK! (FOTO)

Foto: Goran Doljančević

Večeras se veliki broj poznatih ličnosti okupio na proslavi ''Hello'' magazina. Među zvanicama su bile i voditeljka muzičkog takmičenja ''Zvezde Granda'' Sanja Kužet i pevačica, ali i bivša članica žirija pomenutog takmičenja Jelena Karleuša.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jelena Kareluša i Sanja Kužet se srele na proslavi

Njih dve su se srele ovako javno prvi put otkad je Karleuša napustila takmičenje, a sudeći po fotografijama i zagrljaju u koji su pale jedna drugoj, obradovale su se ovom susretu. Njih dve su neko vreme razgovarale, a prisutni su pored standardno, Sanjine izvajane figure i elegantnog stajlinga, primetili i da se Jelena utegla u plavu haljinu koja je istakla njeno, ne tako izvajano telo, kao Sanjino.

Republika

Foto: Goran Doljančević

Jelena Kareluša pokazala neisfotošopirani stomak

Naime, na crvenom tepihu nema fotošopa i filtera, pa se može videti sve ono što Karleuša pokušava da prikrije, a to je stomak, koji nije nimalo ravan kao što prikazuje na društvenim mrežama, čak naprotiv, mnogi bi rekli da samoprozvana diva fura pivski stomak. Ipak, ne sumnjamo da će stomak i zadnjica, na njenim fotografijama, biti potpuno ''upeglani''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading