SCENA KOJA SLAMA SRCA: Nakon kraha ljubavi sa Pikeom, Šakira se suočila sa još jednim problemom: Ljubi stopala bolesnom ocu! (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.11.2022

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šakira je u tekućoj godini pretrpela mnogo životnih udaraca

SCENA KOJA SLAMA SRCA: Nakon kraha ljubavi sa Pikeom, Šakira se suočila sa još jednim problemom: Ljubi stopala bolesnom ocu! (VIDEO)

Foto: Instagram printsceen

Planetarno popularna pevačica Šakira ove godine suočila se sa brojnim problema. Naime, nakon kraha dugogodišnje vanbračne zajednice sa španskim fudbalerom Pikeom, otac pevačice završio je u bolinci, što ju je dodatno slomilo. 

- Detalji zdravstvenog stanja mog oca su privatne prirode. U ime porodice zamolila bih medije da sačekaju naše saopštenje pre nego što objave informacije o bolesti mog oca - izjavila je Šakira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Pevačicin otac je sredinom leta bio hospitalizovan zbog pada koji je uticao na njegove motoričke sposobnosti, piše "Hola!". Posle puštanja iz bolnice ponovo je primljen sredinom oktobra.

Šakira je u nekoliko navrata objavljivala snimke i fotografije na kojima vežba sa svojim ocem da ponovo čita.

- Naučio si nas da posle svakog pada ustanemo. Mi znamo da ćeš ti ponovo ustati. Volimo te - napisala je Šakira.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

 

Najnoviji snimak muzičke zvezde danas objavljen je iz bolnice u Barseloni na kojima vežba sa ocem da podigne noge. Presrećna jer je uspeo sam bez njene pomoći da ih spusti i podigne, nekoliko puta ga je poljubila u stopala.

"Volimo te kraljice", "Svima je jasno koliko ga voliš", "Ljubav između oca i ćerke je nemerljiva", pisali su Šakiri u komentarima na Instagramu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading