LEPA LUKIĆ TRAŽI OGROMNE PARE ZA KNJIGU O NJOJ: "Dajte 100.000 evra, pa pišite šta hoćete"

Autor:

Zabava

31.10.2022

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa priznaje da je njen život veoma interesantan, te da bi knjiga, a i film o njoj bili veoma interesantni javnosti, ali da je ona veliki protivnik toga.

LEPA LUKIĆ TRAŽI OGROMNE PARE ZA KNJIGU O NJOJ:  "Dajte 100.000 evra, pa pišite šta hoćete"

Foto: ATA Images

Lepa Lukić

Pevačica narodne muzike Lepa Lukić progovorila je o današnjem trendu pisanja biografija, ali i tome da li bi ikada pristala da neko piše o njenom životu.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

 

Naime, Lepa priznaje da je njen život veoma interesantan, te da bi knjiga, a i film o njoj bili veoma interesantni javnosti, ali da je ona veliki protivnik toga.

Foto: ATA Image

Kaže da bi samo za veliku sumu novca dala dozvolu da se piše o njoj.

- Za 100.000 evra bih dozvolila da pišu o meni. Bilo bi mnogo jako. Imam mnogo što šta da kažem o svom životu. Sama da pišem memoare, to me ne interesuje, ali imala sam ponude da pišu o meni - rekla je pevačica, pa dodala da mnoge interesuje njen život i da bi voleli sve da znaju o njemu:

- Svesna sam ja da bi tu svašta izašlo na videlo. Moj život je veoma uzbudljiv, ima tu raznih stvari. Nekoliko njih me je teralo da pristanem da ispričam sve, a oni to samo da spakuju lepo u knjigu, ali mi se ponuda nije dopala. Niko ne može da piše o meni bez moje dozvole. Ako budem nekad pristala, to će biti za velike pare, pošto toliko i vrede informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading