PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON POROĐAJA! Maja Berović progovorila o RODITELJSTVU, pa se dotakla odnosa sa bivšim saradnicima BUBOM I DŽALOM!

Autor:

Zabava

04.10.2022

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović pojavila se večeras u emisiji Ognjena Amidžića, a tom prilikom progovorila je o majčinstvu, medijskoj pauzi, povratku na scenu, ali i odnosu sa bivšim kolegama i saradnicima.

PRVI PUT PRED KAMERAMA NAKON POROĐAJA! Maja Berović progovorila o RODITELJSTVU, pa se dotakla odnosa sa bivšim saradnicima BUBOM I DŽALOM!

Foto: Printscreen Pink TV

Maja Berović napravila je pauzu u karijeri nakon što se ostvarila u ulozi majke, a sada se prvi put nakon porođaja pojavila pred televizijskim kamerama.

Maja je ovom prilikom progovorila o majčinstvu, medijskoj pauzi, povratku na scenu, ali i odnosu sa bivšim kolegama i saradnicima.

- Oboje se budimo, ali ga Alen hrani noću. Ne doji ga on, to sam radila ja, ali više ne. Sad imamo flašicu. Fantastičan je osećaj, život je mnogo lepši. Kad dobijete dete, osetite najveću ljubav i najveći strah. Na početku su svi pričali da liči na tatu, a sada na mamu. Ima plave oči, pomešan je. - rekla je Maja i dodala:

- Uželela sam se medija, i da nisam, kako da kažem to. Odmorila sam se. Polako za pesmu, biće uskoro. Ja se nadam ako sve bude kako treba trebalo bi pred Novu Godinu da se desi. Imam ja svašta. Nedostajali su mi nastupi. - rekla je pevačica i otkrila da li sinu pušta svoje pesme.

 

Republika

Foto: Printscreen Pink TV

Maja Berović

 

- Slabo sinu puštam svoje pesme. On ima svoje dečije pesmice koje samo peva. Ima jedna ''Ja sam mali paradajz'', to voli. Jesam ga razmazila, spava na meni... Spava i u krevecu, ali voli tako da zaspi na meni. - kaže Maja, a onda je progovorila o tome što se se stihovi njene pesme nedavno citirali u Skupštini.

- Mislim da nema veće reklame nego da te citiraju u Skupšitni. Nisam to očekivala u životu. Ja sam ministarka dobre zabave. Naši političari vole da pevaju. - rekla je Maja, pa dodala da li ima strah zbog prestanka saradnje sa Bubom i Džalom.

- Nemam strah, jer sam već imala saradnju sa drugim autorima, tako da nemam. Arenu ću ponoviti, ako Bog da - rekla je pevačica.

Podsetimo, pevačica Maja Berović porodila se pre sedam meseci, a sinu je dala ime Lav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
beli

04.10.2022 22:25

Dakle nevidjena jedna gospodja elitnog tipa kao i ceo njen auditorijum i pul fanova. Kulturna bas onako, jedna zdrava ekipa, je podrzava, bas onako, kvalitetna, skolovana. Bela pre svega. Cela ta ekipa je bas onako bela. Evropski bela. ;)