NAŠMINKANA KUPIM IZMET IZ PARKA: Konstrakta na društvenim mrežama iznenadila nesvakidašnjom objavom (FOTO)

Autor:

Zabava

30.10.2022

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hajde da svako počisti za sobom, ma gde se u gradu nalazio. Tako čuvamo okolinu, održavamo je i usput smo dobar primer drugima, apeluje umetnica.

NAŠMINKANA KUPIM IZMET IZ PARKA: Konstrakta na društvenim mrežama iznenadila nesvakidašnjom objavom (FOTO)

Foto: Republika.rs

Ovogodišnja predstavnica Srbije na Izboru za pesmu za Evroviziju Ana Ðurić Konstrakta na društvenim mrežama podelila je fotografije na kojima se vidi kako kao sav normalan svet kupi izmet pasa iz parka, te je apelovala da svako treba da čisti za svojim ljubimcem. Ona je sa ful šminkom šetala parkićem nedaleko od zgrade u kojoj živi, pa je apelovala na sugrađane da vode računa o tome da zelene površine ostave čistim posle šetanja pasa.

- Našminkam se i kupim sva govna iz parka. Hajde da svako počisti za sobom, ma gde se u gradu nalazio. Tako čuvama okolinu, održavamo je i usput smo dobar primer drugima - napisala je Ana na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram/konstrakta

Fotografija koju je podelila Konstrakta

Ovaj njen gest oduševio je njene fanove koji su odmah počeli da komentarišu njenu objavi.

- "Bravo, kraljice", "Svima si održala lekciju", "Toliko si uspešna, a opet normalna" - bili su samo neki od komentara.

Inače, Konstrakta je nedavno za medije rekla da se ponovo vozi gradskim prevozom, što je nakratko prekinula usled velike popularnosti koju je stekla s pesmom "In corpore sano" kod nas i u regionu.

Foto: Printscreen Instagram/konstrakta

Fotografija koju je podelila Konstrakta

- Već sam počela da idem gradskim prevozom. Tamo prolazim čak i nezapaženo, što me je iznenadilo, ali ne na negativan način. To znači da je sve u redu sada. Da bi se uspelo u ovom poslu, nije dovoljan samo talenat već rad, posvećenost i promišljenost. Ali ne promišljenost u smislu da se narodu da samo ono što traži, već da se baviš onim čime se baviš, ne da ga odrađuješ samo tek tako. Svakako sam znala da ću opet da budem ona stara nakon što euforija oko Evrovizije prođe - rekla je Ana i dodala:

- Bez razmišljanja bih se ponovo prijavila da se takmičim na Izboru za pesmu za Evroviziju. Sačekaćemo malo. Možda tamo pred penziju, kad napunim 60 godina, videćemo!

Konstrakta: Čuvam brushaltere od fanova

Ana je rekla da je na jedno mesto skupila sve brushaltere koje joj fanovi bacaju na binu tokom nastupa:

- Naravno da čuvam sve brushaltere! Ne znam tačan broj, ne zna im se broj, al' možda oko pedesetak. Što je, molim vas, super! To me uvek nasmeje na nastupu, moja publika stvarno ima sjajan smisao za humor, za ideju i delo. Zašto bih bacala takve pokloni, svaki je primerak za sebe!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading