GOCA TRŽAN JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA: Pevačica otkrila da je kao DEVOJČICA nekoliko puta prolazila kroz najveći HOROR u životu!

Autor:

Zabava

30.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goca Tržan otkrila nepoznate detalje zlostavljanja.

GOCA TRŽAN JE ŽRTVA ZLOSTAVLJANJA:  Pevačica otkrila da je kao DEVOJČICA nekoliko puta prolazila kroz najveći HOROR u životu!

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Goca Tržan otvorila je dušu u jednoj emisiji i kroz suze otkrila kakve sve traume nosi iz mladosti. Nikad se ne bi reklo po Goci da je prošla kroz takvu torturu, budući da važi za veoma pozitivnu i jaku osobu.

Republika

Foto: e stock/Caslav Vukojcic

Goca Tržan o maltretiranju

Naime, pevačica je priznala da je doživela neku vrstu seksualnog zlostavljanja, te da se to nije desilo samo jednom, već da se nekoliko puta ponavljalo.

- Doživljavala sam neprijatnosti i kao devojčica. Mislim da je većina žena u životu doživela neku vrstu seksualnog zlostavljanja. Ja sam imala takav slučaj u životu. I ne jedan - rekla je Goca i dodala:

Republika

Foto: Republika.rs

Goca Tržan progovorila o zlostavljanju

- To su strašne stvari. S tim moraš sam da se izboriš. Sigurna sam da su mnoge žene prošle kroz to, samo neke ne vole to da priznaju ni sebi, a kamoli okolini.

Nakon toga Goca je pričala o braku sa suprugom Rašom, kao i o tome koliko se mučila i kroz šta su sve, kao par, prolazili zbog vantelesne oplodnje. Kako i sama kaže, više joj je muka od toga, te se više uopšte ne opterećuje.

- I zato me baš briga da li ćemo Raša i ja dobiti svoje biološko dete - kaže pevačica.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading