POTRESNE REČI NIKOLE ROKVIĆA ODZVANJALE SU GROBLJEM: Evo šta je poznati pevač rekao o svom pokojnom ocu: "Sećajmo ga se s ljubavlju" (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.10.2022

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić održao je kratak, ali emotivan govor, na pomenu svom ocu, Marinku Rokviću.

POTRESNE REČI NIKOLE ROKVIĆA ODZVANJALE SU GROBLJEM: Evo šta je poznati pevač rekao o svom pokojnom ocu: "Sećajmo ga se s ljubavlju" (VIDEO)

Foto: Nemanja Pančić

Naš poznati pevač Nikola Rokvić održao je danas govor na pomenu povodom godišnjice smrti svog oca Marinka Rokvića, koji nas je napustio 6. novembra nakon borbe sa rakom pankreasa. 

Na pomenu prisustvovali su borni članovi porodice, prijatelji i saradnici, a njegov sin Nikola održao je govor u znak sećanja na svog oca. 

-Hvala svima vama koji ste došli da se pomolimo za našeg Marinka, da ga se setimo i da ga nikad ne zaboravimo. Pozivam Vas sve kasnije da se poslužimo i da se sećamo u divnim uspomenama i sa ljubavlju našeg Marinka - rekao je pevač.

Republika

Foto: Nemanja Pančić

Nikola i Marko Rokvić i Bojana Barović

Na pomenu od poznatih ličnosti pojavili su se pevač Saša Matić, harmonikaš Miša Mijatović i estradni menadžer  Bane Obradović. 

Kako je zvučao govor Nikole Rokvića na pomen svom ocu pogledajte na početku teksta; 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading