TUŽNE VESTI iz doma Rokvić? Marinkovoj UDOVICI nije dobro, Slavica se teško bori sa BOLOM? (FOTO)

Autor:

Zabava

02.10.2022

19:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Rokvić se teško nosi sa tugom!

TUŽNE VESTI iz doma Rokvić? Marinkovoj UDOVICI nije dobro, Slavica se teško bori sa BOLOM? (FOTO)

Foto: instagram.com

Uskoro će prva godišnjica bez pevača Marinka Rokvića, a tužne vesti iz doma ubrzano su se proširile. Naime, dok porodica Rokvić, naročito udovica Slavica, pokušavaju da se pomire sa činjenicom da Marinka više nema, loši rezultati se kriju baš u njenom telu. 

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/rokvicslavica

Slavica Rokvić i Marinko Rokvić

 

- Ona je hrabra i ponosna žena, ali nju najbolje pročita sin Marko. On oseti kad majka kreće da tone u tugu i uvek priskoči da je izvuče. Trudi se da je nasmeje, da je zagrljajem uteši i smiri - ispričao je izvor blizak Rokvićima za Svet.

Udovica Marinka Rokvića posle njegove smrti vratila se pisanju u kojem je pronašla neki vid utehe, a njeni blogovi imaju mnogo čitalaca. Žene koje je zadesila ista situacija obožavaju njene tekstove pa joj neretko traže savete kako da prevaziđu bol i tugu, a Slavica je u jednom blogu napisala:

Republika

Foto: instagram.com

Slavica Rokvić i Marinko Rokvić Instagram

 

Pod teretom tuge i bola postoje samo dva izbora. Plivati ili tonuti... Sve je na nama. Čitavog života vodimo borbu sa sobom, a ova borba nas menja... Onda dopustiš novim radostima, u mom slučaju radosti moje dece i unučića, da oboje život u najlepše boje i tog trenutka se dešava apsurd,više se ne boriš protiv tuge, čak je zavoliš. Svi mi koji smo nekog izgubili dopustimo novim životnim radostima bez griže savesti da prostruje dušom, da dotaknu skrivenu tugu. Izoštrimo čula i osetimo ih da su tu sa nama, da nigde od nas nisu otišli jer to što je nekad bilo nešto, ne može da postane ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading