"ŽELIM DA OSIGURAM ZADNJICU, MOJA JE" Ruža Rupić prvi put otvoreno o razvodu roditelja i svađama, priznala da je čeka operacija! (VIDEO)

Autor:

Zabava

25.10.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruža Rupić prvi put za Republiku o razvodu roditelja, otkrila da želi da osigura zadnjicu!

"ŽELIM DA OSIGURAM ZADNJICU, MOJA JE" Ruža Rupić prvi put otvoreno o razvodu roditelja i svađama, priznala da je čeka operacija! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ruža Rupić

Popularna influenserka i pevačica Ruža Ripić nedavno je objavila pesmu ,,Posesivni", koju je posvetila, kako kaže, svih bivšim momcima, te da je napravila pravu žensku himnu. Tom prilikom, Ruža je pred našim kamerama otkrila prvi put o razvodu roditelja, a otkrila nam i da razmišlja da osigura zadnjicu. 

Da li je skup sport baviti se muzikom, spotovima?

- To mi je bolna tema. Ja ću ti reći da ne žalim nijedan dinar, ja nisam neko ko će otići da kupi torbu od 1.000 evra, ali ću platiti pesmu, pre ću uložiti u karijeru, pesmu, spot, nego u krpice. Maksimalno ulažem u tu, a za garberobu, to mi je na drugom mestu.

Da li strahuješ kako će krenuti sve svojim tokom i da li su ti kolege podmetale nogu?

- Meni su podmetnuli do sada 100 puta nogu, ne mogu da kažem, ja sam bila skoro pred gašenjem, pre par meseci, ali sam ustala, rekla sam da ću smršati i kada tada nisam pala, nikada neću. Mama, tata i mačke su mi pomogle da krenem. 

O razvodu roditelja nikada nisi pričala, ali da li je na tebe to ostavilo traga?

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ruža Rupić na promociji pesme

 

- Moj tata i ja se nismo kapirali do 18. godine, ali od tada, moj tata i ja imamo nikad bolji odnosi. Mi porodično funkcionišemo jako dobro, iako su razvedeni, ja sam dete razvedenih roditelja, ali mi nedeljom idemo na porodični ručak, delimo mkačke, moj tata dolazi skoro svaki dan u stan zbog njih, samo ne živimo zajedno. Ja taj razvod nisam spominjala, jer se tu ništa nije spektakularno desilo, oni su gledali samo da ja nema stres, bila sam mala i nije bilo skandala, tužbi, godinama kasnije, mi se viđamo skoro svaki dan.

Da li su se svađali zbog tebe?

- To su privatne stvari, ali kao i svaka porodica, u svakoj porodici ima nesuglasice, ali ne bih pričala o tome.

Šta su ti roditelji rekli na početku?

- Tata mi je rekao, pošto se bavio muzikom: ,,Jao, nemoj molim te", mama me je podržavala, mama je u medijima, samo nije u estradi, nego politici, oni su sve proveravali u početku. Oni su pre za to da me puste da udarim glavom od zid, pa će me vaditi, ali sam se uvek vadila sama iz gluposti. Ovo sada kada se desilo, morali su malo da pomognu. 

Republika

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Ruža Rupić

 

Postoji li neko sa estrade ko ti nije pružio podršku?

- Ima par kolega influensera, od estrade, ja se ni ne družim toliko sa njima, ali nekoliko kolega influensera, ne bih imenovala, nisu mi ni poruku pustili, vide stori, ne tražim da me šeruju, ali jedan kolega me je pitao da li sam zvala nju i nju, rekla sam da nisam, jer mi nije čestitala, ja ovo pravim za prijatelje, kolege. Što se tiče ljudi koji me nisu podržali, smatram da nisu ni zaslužili. 

Kome si posvetila stihove ,,Dok ja živim sad, ti si bivši"?

- Svim bivšim momcima, ja sam napravila žensku himnu, ja sam uvek vodila politiku da volim jake žene, posle raskida, ustaneš pa ti bude super, jako volim kad me devojke taguju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruza Rupic (@ruza_rupic)

 

Nikad provokativnija nisi bila do ovog spota, a budući da si dosta smršala, da li si nešto korigovala estetski

- Da li vama ovo poprsje izgleda da je rađeno? Guza je rađena u teretani, guza je moja, mogla bi da bude i malo manja. Poprsje nisam uradila, ali kada smo pričali na spotu, ubedili su me da ne radim, svi imaju grudi, ja ne moram. Dok nije došla proba i stajling za promociju. Odem ja u atelje, ranije nije mogla guza da mi prođe, a sad mi je gore sve veliko, verovatno ću uraditi silikone, diskretno, jer sam sad premršava gore. 

Da li si planirala da osiguraš zadnjicu?

- Je l' toliko dobra da treba da se osigura? Ako je toliko dobra, onda bih je osigurala. Ako budeš zvao bivše, mislim da su oni zadovoljni. Svima je lepo da budu momci Ruže Rupić, ništa im nije falilo pored mene, samo ne umem da kuvam! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading