Barbara Bobak oplela po Darku Laziću: Ne želi ni da čuje da folkera, iznela sve na videlo! (FOTO)

Autor:

Zabava

24.10.2022

14:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak kaže da je celu priču sa Darkom Lazićem ostavila daleko iza sebe, te da uopšte ne voli da priča o folkeru, kao i da je više uopšte ne interesuje.

Barbara Bobak oplela po Darku Laziću: Ne želi ni da čuje da folkera, iznela sve na videlo! (FOTO)

Foto: ST/N.MANDIĆ, D.KADIĆ

Barabara Bobak, Darko Lazić

Barbara Bobak i Darko Lazić raskinuli su pre par meseci, ali ime pevača se još vezuje za nju. Pevačica je, međutim, ravnodušna kada je o njemu reč, te nema lepo mišljenje o Laziću.

Foto: ST/D.KADIĆ

 

Naime, Barbara kaže da je celu priču ostavila daleko iza sebe, te da uopšte ne voli da priča o Darku, kao i da je više uopšte ne interesuje.

- Pa sad, planovi, to je bila više onako neka priča. Zaboravila sam to, bukvalno sam izbrisala iz glave. Tako da i da me pitaš, ja ne poznajem više tog čoveka. Da bi mi bilo lakše bez te veze u životu, bilo bi tako. Ali hajde, šta sad da radim, bilo, prošlo, ne ponovilo se - kaže Barbara i otkriva da li je u nekom trenutku pomislila da bi bilo bolje da joj se ništa od toga u životu nije desilo:

- Milion trenutaka, bukvalno. Ali izbrisala sam iz glave sve to, tako da, kao da me pitaš o nekoj nepoznatoj osobi. Niti me interesuje, niti pratim, niti smo u kontaktu, niti s bilo kim u okruženju razgovaram o njemu, tako da baš nemam šta da ti kažem na tu temu. Evo, ja ne poznajem nijednog Darka Lazića, ko je to uopšte - ističe pevačica.

Foto: ATA Images

 

Inače, Bobakova tvrdi da je zbog veze s Lazićem počela da bude dosta u medijima, te da se o njoj pisalo svašta. Kaže da ju je najviše pogodilo kada se pisalo da je laka ženska i da može da je ima svako, što nikako nije slučaj.

 

Foto: ST/N. MANDIĆ


Nisam smela da imam dečka do 18. godine
Barbara se osvrnula i na to kako su njeni roditelji reagovali na sve te priče o Laziću i njoj, te otkrila da su je vojnički vaspitali.

- Mojima je u početku to sve teško padalo i baš su bili razočarani zato što su se oni trudili čitav život da i mene i mog brata održe na tom nekom levelu, baš su nas vojnički vaspitali. Ja sam morala u školi da budem odlikaš, nisam smela momka da imam do 18. godine, nije smeo momak da mi dođe u kuću. Sve je bilo tako strogo s mojima, tako da je njima bilo mnogo teško da čitaju te neke gnusne komentare, pa vesti koje nemaju veze s mozgom, ali sada su se već navikli i zajedno se smejemo glupostima. Oni su sada moji najveći fanovi - rekla je Barbara.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading