ERA ŠOKIRAO IZJAVOM O POKOJNOM PRIJATELJU: Bora mi je redovno skidao ribe!

Autor:

Zabava

24.10.2022

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubomorne kolege kažu da ja lažem, a oni nikada nisu mogli da smuvaju ribu koju sam ja. Jedina konkurencija mi je bio Drljača. On mi je otimao cice, tvrdi folker.

ERA ŠOKIRAO IZJAVOM O POKOJNOM PRIJATELJU: Bora mi je redovno skidao ribe!

Foto: ATA Images

Folk pevač Era Ojdanić oduvek se u javnosti predstavljao kao neodoljivi zavodnik, a sada priznaje da je zapravo on mala maca kakav je bio njegov pokojni prijatelj Bora Drljača, koji je neretko čak i njemu skidao žene.
Naime, Era se hvali da je miljenik među pripadnicama nežnijeg pola, te da je ključ uspeha u osvajanju dama njegov uvek pozitivan stav, ali mu je sve to padalo u vodu pred starim vukom koji je pojavom bukvalno hipnotisao ženski rod.
- Jedina konkurencija mi je bio moj saborac, pokojni Bora Drljača. Na onu na koju ja krenem, čim se on pojavi, skine mi je moj stari vuk - otkrio je Ojdanić, koji slovi za najvećeg švalera na estradi iako se uvek nađu oni koji smatraju da su to samo pevačeve lovačke priče.

Foto: e-stock/M. RODIĆ

Bora Drljača

 

- Ma to su teški lažovi! Ja sam od prvog dana veliki ljubimac lepih i zgodnih devojaka i žena, oni to znaju, nego su ljubomorni. Nikada nisu mogli da uhvate i smuvaju ribe koje sam ja osvajao!

Folker se zatim osvrnuo na to kakva su prijateljstva bila ranije i istakao da mu to najviše nedostaje u ova vremena.
- Nema više tog druženja i tih sedeljki, pijanki, ni te muzike, koja bi mogla da te zadrži do ranih jutarnjih časova, ali ja se ne dam - poručio je pevač, pa iznenadio izjavom da nikada nije bio u ljubavnom odnosu s koleginicom.
- Ja koleginice izuzetno cenim i poštujem. Nikada nisam pokušao niti mi je palo na pamet njih da muvam! Žene se lože na moj šarm, na moju harizmu i pozitivnu energiju. Barem je tako bilo do sada, e šta će biti posle ove zlatne plakete koju sam dobio, videćemo! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading