Upoznajte SINA Jovana Memedovića: Ovo je njegova jedina slika, voditelj ga nikada ne pokazuje u javnosti, a svi komentarišu da je BRUTALAN FRAJER! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.10.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovan Memedović pokazao je kako izgleda njegov sin!

Upoznajte SINA Jovana Memedovića: Ovo je njegova jedina slika, voditelj ga nikada ne pokazuje u javnosti, a svi komentarišu da je BRUTALAN FRAJER! (FOTO)

Foto: E-Stock

Jovan Memedović

Voditelj Jovan Memedović, svoju privatnost čuva daleko od očiju javnosti, pa se tako i o njegovoj porodici malo toga zna.

Naime, poznati voditelj iz braka sa bivšom suprugom, sa kojom je bio do 2014. godine ima dvoje dece Mašu i Uroša. Razvod Jovana i Mirjane protekao je bez teških reči, a Memedović nije hteo da komentariše krah braka za medije.

 

 

Ne želim da pričam o tome i ne bih voleo da išta objavljujete na tu temu - rekao je tada voditelj za domaće medije.

Jovanova ćerka Maša poslednjih meseci privlači sve više pažnje javnosti. Ona, kao i njen otac, voli prirodu i avanuture, pa sa Jovanom često obilazi Srbiju.

 

Poznati voditelj Jovan Memedović ponovo je osvojio srca ženske populacije fotografija koje su srušile internet. Naime, iako nemamo mnogo prilike da Memedovića vidimo u opuštenom izdanju, on je iznenadio pripadnice lepšeg pola, pa je na Instagramu objavio obnažene fotografije iz vode. 

 

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, svi su ostali šokirani, a voditelj je pokazao da u 62 godini izgleda boli glava. Mnogi mlađi muškarci bi mogli da mu pozavide na ovakvoj liniji. 

- Ne znam gospodine Memedoviću, treba li neko da opere leđa? - bio je jedan od komentara od anonimne devojke, kojoj se atraktivni voditelj baš dopao u ovom razgolićenom izdanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading