TREBA DA BUDU DECA, A NE DA ŽURE DA ODRASTU! Članovi žirija "Pinkovih zvezica" otkrili šta očekuju od takmičara i kako će izgledati nova sezona (VIDEO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jednu od naših omiljenih tv emisija, muzičko takmičenje "Pinkove zvezdice", uskoro ćemo ponovo gledati na malim ekranima!

TREBA DA BUDU DECA, A NE DA ŽURE DA ODRASTU! Članovi žirija "Pinkovih zvezica" otkrili šta očekuju od takmičara i kako će izgledati nova sezona (VIDEO)

Foto: ST/N. Mutić, Printscreen

Naime, emisija u kojoj deca odmeravaju vokalne snage i sve dodatno oboje koreografijom, u pratni plesnog sastava, dugo vremena bila je najgledanija emisija na našim prostorima, a sada je izvesno da ćemo opet navijati za talentovane mališane i bodriti ih na putu za što bolji plasman!  

Danas je bio prvi snimajući dan, a u odnosu na prošlu sezonu, došlo je do izmena u sastavu žirija, pa će ove godine uz Sergeja Ćatkovića, Jelenu Tomašević, Leontinu Vukomanović mališane ocenjivati i Tijana Dapčević, ali i Angelina.

Članovi žirija pred našom kamerom govorili su o prvim utiscima, a tom prilikom otkrili su šta će očekivati od takmičara.

- Tražiću da budu svoji i da uživaju, da budu autentični, da imaju nešto svoje. Neću biti ni stroga, ni blaga, biću realna. Volim kada je neko originalan, kada pevaju pesme na svoj način i kada sami biraju pesme koje im leže. Scenski nastup mi nije presudan, ja nisam neko ko je bio poznat po scenskom nastupu, to se vremenom nadograđuje - priznala je Angelina.

 


- Nedostajalo mi je takmičenje, ljudi su nas stalno pitali "kada će ponovo?". Ništa se ne menja kada je ocenjivanje u pitanju, mi tačno znamo šta je ono što možemo da čujemo odmah, šta može da se ispravi, i na osnovu toga donosimo svoj sud. Tijana i Angelina su se odlično uklopile, ovo takmičenje ima dugu tradiciju postojanja, i one znaju gde su došle i evo već u prvoj emisiji su odgovorile na zadatak - istakla je između ostalog Leontina.

 


- Ja se trudim da uživam i da budem podrška ovoj deci koja su odabrala ovaj put, koja vole muziku. Što se mene tiče trudićemo se da budemo što blaži i da im damo što više dobrih i kvalitetnih saveta koji će im značiti. Od takmičara ćemo tražiti da uživaju, da se ne trude da udovolje okolini, već da uživaju u onome što njih čini srećnim, ali i da budu deca, da ne žure da odrastu, jer ipak ima kandidata koji se sa svojih 14, 15 godina ponašaju i izgledaju kao da imaju mnogo više - rekao je Sergej.

 

 

- Mnogo sam srećna što sam se vratila na svoje staro mesto. Nedostajale su mi "Zvezdice". Prva emisija je pri kraju, mi smo se sjajno proveli i nauživali. Da bi došli na ovu scenu, takmičari su morali da prođu audiciju, tako da svi oni znaju da pevaju, ali sve je stvar ukusa, odabira pesama i večeras sam im rekla da mi naročito cenimo kada oni unesu svoju interpretaciju u pesmu koju izvode, da se ne trude da previše imitiraju originalne pevače, i da budu što više deca, jer to i jesu. Ne treba da se trude da nas "zadive" kako su oni odrasli, već da budu to što jesu, da uživaju u momentu i da se raduju i biraju pesme koje vole - kaže Jelena.

 


- Od kandidata ću očekivati da uživaju u svakom tonu i svakoj otpevanoj rečenici, to je najbitnije, da oni uživaju. Kada oni uživaju i kad su sigurni u pevanje i nastup, i mi uživamo i posao nam je još lakši. Trudim se da budem pravična i iskrena, takmičari su deca i treba biti oprezan u svojim izlaganjima i u ocenjivanju. Danas su me rasturile dve devojčice iz Podgorice, kupile su me i scenskim nastupom, i pevanjem i emocijom, to je ono što zahtevam od takmičara - rekla nam je između ostalog Tijana.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading