ČIPKANI VEŠ I BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU! Maja Marijana provokativnom fotografijom zapalila mreže, u 49. godini izgleda brutalno! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.10.2022

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim!

ČIPKANI VEŠ I BUJNO POPRSJE U PRVOM PLANU! Maja Marijana provokativnom fotografijom zapalila mreže, u 49. godini izgleda brutalno! (FOTO)

Foto: ATA Images

Maja Marijana

Pevačica Maja Marijana važi za jednu od najšarmantnijih dama sa naše muzičke scene, a svojim izgledom i u 49. godini i dalje ostavlja bez daha.

Pevačica putem drutšvenih mreža često deli fotografije iz svakodnevnog života, a poslednjom objavom u nizu privukla je veliku pažnju, ali i pokrenula lavinu komentara oduševljenih fanova.

Naime, Maja je sa fanovima putem Instagrama podelila fotografiju na kojoj pozira u provokativnom izdanju, u čipkanom vešu preko kog je imala raskopčanu kožnu jaknu, a do izražaja su došle njene bujne grudi.

- I tako, želim vam lep dan i još lepši život, samo bez nervoze i sve okej - napisala je Maja, a pratioci su odmah počeli da komentarišu.

"Svaki put lepša i lepša", "Žena zmija", "Osmeh ti je ...malo je reći... čaroban", samo su neke od pohvala koje je dobila pevačica.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading