POSLEDNJE PRIPREME ZA NAJVEĆI TALENT ŠOU! Željko Mitrović ponosno najavljuje novi prokejat

Autor:

Zabava

17.10.2022

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik televizije Pink najavio je početak rada Insta TV!

POSLEDNJE PRIPREME ZA NAJVEĆI TALENT ŠOU! Željko Mitrović ponosno najavljuje novi prokejat

Foto: ST/V.Lukić

Željko Mitrović

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović s ponosom je najavio pokretanje televizije pod nazivom Insta TV na kojoj će se, između ostalog, emitovati, kako je istakao, "najveći talent show".

Kako je saopštio putem društvenih mreža, muzičko takmičenje pod nazivom "Prvi bend Srbije" biće okosnica programa ove televizije, a potom objasnio kako će izgledati samo takmičenje.

 

Foto: Instagram/Printscreen

Željko Mitrović najavio novi projekat

 

- Insta TV kreće sa radom 28. oktobra u 18h. U toku su poslednje pripreme za najveći talent show "Prvi bend Srbije", koji će biti okosnica programa Insta TV televizije, a u kojem će 18 devojaka i 18 muškaraca, svake nedelje u različitim kombinovanjem napraviti 6 bendova sa po 6 članova i svih 6 dana u nedelji se prikazivati tv auditorijumu koji može preko Instagrama biti interaktivan sa učesnicima. Show traje četiri meseca! - napisao je Željko Mitrović na Instagramu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading