VIDELA JE SNIMAK KAKO SU GA IZVUKLI ISPOD KAMIONA: Goca Tržan sa knedlom u grlu otkrila kako je saznala za smrt Tošeta Proeskog

Autor:

Zabava

16.10.2022

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas se navršava 15 godina od tragične smrti slavnog makedonskog pevača Tošeta Proeskog.

VIDELA JE SNIMAK KAKO SU GA IZVUKLI ISPOD KAMIONA: Goca Tržan sa knedlom u grlu otkrila kako je saznala za smrt Tošeta Proeskog

Foto: printscreen/Ami G Show

Goca Tržan

Čuveni makedonski pevač Toše Proeski tragično je nastradao 16. oktobra 2007. godine u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a tuga za njim ne prolazi ni 15 godina kasnije.

Njegova tragična smrt potresla je ceo region, a mnoge javne ličnosti i dalje se ne mire sa gubitkom, pa ne propuštaju priliku da podele sa javnošću sećanja koja čuvaju.

Foto: Youtube printscreen

Goca Tržan

 

 

Njegova prijateljica i koleginica, pevačica Goca Tržan sa kojom je Toše snimio hit "1200 milja", iskreno i sa knedlom u grlu govorila je o bolnom gubitku, a tom prilikom otkrila je na koji način je saznala za njegovu smrt.

- Bila sam sveže porođena. Lena je imala dva, tri meseca. Pozvala me je drugarica iz Zagreba i plače. Ona me pitala: 'Da li je istina da je Toše poginuo?', rekla sam: 'Ne lupaj, kako poginuo?!'. Kaže ona "Istina je, videla je snimak kako su ga izvukli kod Gradiške ispod kamiona". Ja nažalost tada nisam mogla da idem na sahranu zbog male bebe, to je bio veliki stres za mene - rekla je Goca u emisiji "Premijera vikend specijal".

Foto: Printscreen

Toše Proeski

 

- Nikad neću zaboraviti da sam otišla u Makedonsku ambasadu da se upišem u knjigu ožalošćenih. Posle nekoliko godina sam radila u Prilepu i spavali smo u njegovom rodnom mestu. Tada sam otišla u Muzej i na njegov grob. Nekako smo se oprostili nas dvoje. Imala veliku privilegiju kada pevam '1200 milja' da se nešto desi. Zato mislim da ljudi koji su toliko bili voljeni i talentovani, nikada ne umiru - zaključila je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading