Adam Adaktar BESNI I LOMI sve pred sobom: Na Pinku se ponovo nije emitovao rijaliti, on se HITNO oglasio i izdao zvanično SAOPŠTENJE: "I nije laž..."

Autor:

Zabava

14.10.2022

21:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar ponovo razočaran zbog rijalitija ,,Adaktarovi"!

Adam Adaktar BESNI I LOMI sve pred sobom: Na Pinku se ponovo nije emitovao rijaliti, on se HITNO oglasio i izdao zvanično SAOPŠTENJE: "I nije laž..."

Foto: Instagram.com

Adam Adaktar se hitno oglasio na Instagramu nakon što je shvatio da njegova emisija, odnosno rijaliti ,,Adaktarovi" koji se emituje na televiziji Pink ponovo neće biti emitovan, zbog tehničkih problema. 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Adam Adaktar Novo jutro

 

Vidno nervozan i besan, Adam je snimio na Instagramu stori gde je objasnio šta se zapravo desilo i koje je on informacije dobio sa Pinka. 

- Emocije su mi pomešane, do pre dva i po minuta sam želeo da slomim nešto, skrcam, polomim, poenta priče je da se nekim čudnim okolnostima pokvario kompijuter u centralnoj režiji i baš pred našu epizodu nije moglo da se emituje, nego može da ide uživo program. Poslednja informacija koju ja imam jeste da će se emisija emitovati sutra - ispričao je Adam, a potom objavio stori sa porukama njegovih pratilaca. 

Republika

Foto: Instagram.com

Adam Adaktar Instagram

- Zbog vas i radim sve ovo sada stvarno razumem pevače. I nije laž, zaista sam vam zahvalan i potrudiću se jako, jako da van ne razočaram kao večeras.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
kirilo pentagramski

14.10.2022 21:24

Otpad u kantu fa ne smrdi.